Report

Mala buhtlica

Aside Banners

Fotka koja je razniježila svijet: Siroče valabija i njegova omiljena plišana igračka gađaju ravno u srce

Piše , Objavljeno

Gorke su emocije kada vidimo malenu životinjicu bez majke kako se hvata za bilo što kao zamjenu, ali nam je oko srca toplo čim smo sigurni kako ipak ima netko tko se o njoj brine!

valabiNas alfa-muškarčine stvarno nije lagano raznježiti, ali pokaži nam fotku nekakve malene, čupave, slatke i nevine životinjice koja radi nešto dražesno i pretvaramo se u tinejdžericu koja je upravo saznala kako će One Direction biti na istom kontinentu kao i ona! Svi oklopi tada padaju, oči se naglo vlaže nekakvom čudnom, slankastom tekućinom, a slijede i respiratorni problemi uzrokovani neindeficiranim letećim knedlama u grlu… jednostavno smo gotovi. Pogledajte samo ovo malo čudo!

Radi se o mladunčetu valabija, životinji autohtonoj za područje Australije i okolnih otoka koja pripada porodici klokana, a koju ćete lagano prepoznati po nešto nižem rastu i gustom, mekanom krznu. Ovaj se maleni mangup zove Doodlebug (prevesti ćemo to kao Bubica… awwwww!), a kako je ostao bez majke, njegova mu je čuvarica u jednom parku na Tasmaniji odlučila dati plišanog medvjedića kako ne bi bio toliko usamljen. Ravno. U. Srce!

TAGOVIkloka osjećaji siroče slatko valabi životinje

Komentiraj