Report

Aside Banners

Gabori za kojima vrišti staro i mlado

Izgled nije važan samo u dva slučaja - ukoliko ste na dnu ili na vrhu hranidbenog lanca. Budi celebs i svi će ti priznati seksipil negdje...makar na pupku. Vidi gabora

Piše , Objavljeno

Mickey Rourke

Mickey Rourke

Mickey Rourke

Nakon što se serijski izdeformirao po plastičnim operacijama i u pokušaju karijere profesionalnog boksača, Mickey danas izgleda kao loš crtić. Taj mu pak detalj ne predstavlja nikakav problem u snabdijevanju mlađahnim curama poput crnokose anonimke koja mu je nedavno kratila dane u Dubrovniku na povratku sa Sarajevskog filmskog festivala. Ima nešto u tom otužnom nadutom licu mekog srca što izaziva sućut i hormonalni šus kod probranih žena. što mislite da je mit o King Kongu nastao bez veze?

Sandra Bernhard

Sandra Bernhard

Sandra Bernhard

Žena na čija biste usta mogli objesiti kištru veša, glumica i stand-up komičarka koja je završila među sto najzabavnijih ljudi svijeta po izboru Comedy Centrala, svojedobno je figurirala kao američki seks simbol i čak se raskomotila za Playboy. Sandra Bernhard je deklarirana lezbijka. Ajde, nek joj bude. Nije da će nešto nedostajati muškoj heteroseksualnoj fantaziji.

Keith Richards

Keith Richards

Keith Richards

Negdje na pola puta između kornjače, žabe i zgužvane aluminijske folije, stoji vječno lice Keitha Richardsa, čovjeka koji je tako ružno lijep i tako lijepo ružan da mu malo tko konkurira na sceni. Treba izgraditi takvo lice, ulagati u njega desetljeća i desetljeća opijata svih boja i okusa. Za vratom mu puše bendovski kolega Ronnie Wood koji se u zadnje vrijeme sladio barely legal Ruskinjama. Ako se starom Keithu zagledate u zjenice primijetit ćete predivni seksi sjaj. Uputa – čvrsto se fokusirajte jer je okolo jeza, strah i trepet.

Courtney Love

Courtney Love

Courtney Love

Ako je jedan Cobain ljubavno obnevidio pri pogledu na gospođicu Love onda tu valjda ima nečega. Mada vjerojatno treba biti član Nirvane da bi se percipiralo. Za sve koji to nisu, ostaje tek benigni zaključak da je žena ružna. Nije to najgora stvar koja joj se mogla dogoditi jer uspoređujući joj facu s mjuzom, Courtney je top model.

Woody Allen

Woody Allen

Woody Allen

Neurotični njujorški pametnjaković hodajući je dokaz od metar šezdeset da je humor ultimativni afrodizijak. Priušti slabijem spolu tri gromoglasna smijeha uzastopce i simbolički si mu skinuo gaćice bez obzira što si ružan, ćelav i atrofiran. Ako k tome imaš dovoljno samopouzdanja prijeći s metafore na doslovna značenja – jackpot. Čiko Woody zna sve o tome, od Diane Keaton i Mie Farrow do superzgodne Stacy Nelkin i pokćerke Soon-Yi Previn.

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Amy Winehouse

Zašto svako britansko žensko čeljade između 14 i 16 želi biti Amy Winehouse? Sigurno ne zato što izdaleka podsjeća na Briggite Bardot. Magnetizam očito može zračiti i iz razbacanog gebisa, kokainske anoreksije i sveopće gaboričnosti enfant terriblea Otočke scene. Kakogod, Amy cucla bliceve kao luda i nebrojeni gutači medijskih celebs govana nikako da je se zasite. Go, Amy, go.

Marilyn Manson

Marilyn Manson

Marilyn Manson

Prebacio je taj monstrum s planete gdje su alieni ševili nojeve popriličan broj predivnih Zemljanki preko svojih voštanih jaja. Rose McGowan, Dita Von Teese, Rachel Wood… da ne pričamo kako bi mu se svaka prva pop goth obožavateljica dala za više ciljeve ucviljenog i suicidalnog darkerstva. ‘Ja sam smrt na kotačima, tako izgledam’, izjavio je o svom odrazu u zrcalu Marilyn Manson i pregazio mnoga nedužna bića.

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

Kelly Osbourne

‘Uh, ružna sam’, reče jednom Kelly i ostade živa jer istina možda često boli, no daleko je rjeđe smrtonosna. Nema veze. Cura šara po katalogu engleskih glazbenika i manekena, od Mattyja Derhama iz Fieldsa ili Berta McCrackena iz Useda do današnjeg Lukea Worralla koji šljaka kao model. Ima Kelly drugih kvaliteta, nije sve u izgledu, samo da nam ih netko i priopći.

Willem Dafoe

Willem Dafoe

Willem Dafoe

Čovjek sa osmjehom psihopatskog odjela Popovače, ima očito nešto morbidno privlačno u svojem nesvakidašnje posloženom licu. Ne bi se Charlotte Gainsbourg bezveze trljala o njegove udove u Von Trierovom Antikristu. Dopao ga je jednako mesijanski setup pred dvadesetak godina kada je glumio spaljenog Isusa u Scorceseovom ‘Posljednjem Kristovom Iskušenju’. Da Dafoeova faca zrači demonskom vibrom stvorenom za plašenje curetaka i privlačenje fatalnih komada dokazuje mu vjerojatno i razredna fotka iz pučke škole.

A što reći o domaćoj sceni? Slaveni općenito nisu prekonkurentni u svjetskoj raspodjeli gena, no zato karizme frcaju sve po svud. Moj glas za estradnog gabora koji se iskupio što talentom, što vriskom okoline ide definitivno prvom hladnom pivopiji, frajeru Mili Kekinu.

TAGOVIamy winehouse courtney love Keith Richards Kelly Osbourne Marilyn Manson Mickey Rourke Sandra Bernhard Willem Dafoe Woody Allen

Komentiraj