Report

G-točkice, gdje si? Neeema meee..

G-točka ne postoji. Amen. Možda F ili H, ali za G su britanski znanstvenici definitvno zaključili da je proizvod ženske mašte. Nije da će nas par abecedarnih iluzija obeshrabriti...

Piše , Objavljeno

g točka

g točka

Svi znamo kako je nepregledan jaz između ‘hoću’ i ‘mogu’ u svijetu visuljaka i svježih zrelih smokava, i čini se da moramo nadodati još jedan procijep. Možda ste htjele biti vlasnicom jedne predivne, spektakularne, mazne G-točke, ali ništa od toga. Najopsežnija znanstvena studija na temu mitskih mjesta vagine dosad izvedena zorno je pokazala kako je G-točka ništa više doli obična fikcija. Ali, da vas utješimo, niti išta manje…fikcije su prilično efikasne u pojedinim životnim sferama.

Dakle, na uzorku od 1800 žena koje su jednojajčane ili dvojajčane blizanke postalo je očito da ne postoji nikakvo posebno tkivo ili živčani sklop koji bi opravdao stvarno postojanje G-točke. Naime, kako jednojajčane blizanke imaju 100 posto identičnu genetsku strukturu i ukoliko jedna od njih tvrdi da ziher ima G-točku, tada bi je jednako sigurno trebala imati i druga. što, šmrc, nije bio slučaj u većini slučajeva.

Andrea Burri sa King’s Collegea u Londonu, predvodnica G-istraživačkog tima, zaključila je da žene briju da je imaju ne bi li se učinile privlačnijima, ali jednako tako i manje frustriranima od konkurencije koja se hvali svojom.

Ono što nam nije jasno, u gomili vrlo napaljenih točkica jednog prosječnog tijela ljudskog femininuma, kome još fali slovo ‘G’?

TAGOVIg-točka porn seks žene

Komentiraj