Report

unchained

Aside Banners

Glumac se javio prvi put nakon što je hospitaliziran. Išao sam do pakla i nazad

Piše , Objavljeno

Izvor: Instagram screenshot

Jamie Foxx objavio je emotivni video gdje prvi put govori o hospitalizaciji. Rekao je  „Nisam htio da me vidite takvog“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jamie Foxx (@iamjamiefoxx)

Glumac i komičar (55), u videu koji je objavio na Instagramu, rekao je „Ne mogu vam ni reći kroz što sam sve prošao.“, „Prošao sam kroz nešto kroz što sam mislio da nikad neću morati… Znam da su mnogi čekali novosti, ali da budem iskren, jednostavno nisam želio da me vidite takvog. Želio sam da me gledate kako se smijem, dobro zabavljam, zbijam šale, radim film ili seriju. Nisam želio da me vidite s cijevima koje vire iz mene i kako pokušavam shvatiti hoću li izdržati.“.

Glumac je nadodao kako je otišao „do pakla i natrag“, a posebno se zahvalio kćeri Corinne Foxx i sestri Deidri Dixon što su bile uz njega, medicinskom osoblju i Bogu. Glumac je bio hospitaliziran još u travnju.

U komentarima ispod videa možemo vidjeti poruke podrške i ljubavi koje su mu zaželjeli obožavatelji, kolege i prijatelji . Među njima su imena poput Willa Smitha, Lebrona Jamesa, The Rocka, Michaela B Jordana…

TAGOVIbolest jamie foxx ozdravljenje video zahvala život