Report

Glumica iz serije Obitelj Soprano i osvajačica Emmyja, otvorila račun na Onlyfansu! Pogledajte što je otkrila Drea de Matteo

glumica Drea de Matteo pozira u trenirci sopranos
glumica Drea de Matteo pozira u trenirci sopranos Foto: Instagramscreenshot/@dreadematteo
Drea de Matteo iznenadila je obožavatelje serije Obitelji Soprano otvorivši račun na OnlyFansu. Američka glumica (51), čije je pravo ime Andrea Donna de Matteo, proslavila se ulogom Adriane La Cerva u popularnoj seriji.

De Matteo je svoj novi profil predstavila na Instagramu, gdje broji oko 450.000 pratitelja, uz opis je stavila i poveznicu na novu stranicu, a isto je učinila i na Twitteru. Na Onlyfansu je objavila već četiri puta, a sadržaj naplaćuje 15 dolara mjesečno.

U početku konobarica, Adriana je predstavljena kao djevojka glavnog lika Chrisa Moltisantija (Michael Imperioli) tijekom prve sezone serije, no ubrzo je postala je dio glavne glumačke postave. Dobivajući i vlastite priče unutar serije, zaslužila je Emmyja za izvanrednu sporednu glumicu u dramskoj seriji.


Ostale značajne uloge uključuju Ginu Tribbiani u Joey (2004–2006), Wendy Case u Sons of Anarchy (2008–2014), Angie Bolen u Desperate Housewives (2009–2010) i detektivka Tess Nazario u Shades of Blue (2016–2018).