Report

Aside Banners

Najgluplji kriminalci na svijetu i njihovi neuspjeli pokušaji – stvarno ih je bilo ‘teško’ uloviti

Ekipa koja je preglupa da bi se bavila bilo kojim poslom, pa su se posvetili kriminalu, ali niti u toj profesiji im ne cvatu ruže.

Piše , Objavljeno

Crne kronike ponekad se pretvaraju u humoristični prilog, jer na sreću dečki u plavome, ne postoji prijemni za studij kriminala, a zločinci nisu članovi Mense. Da je pamet valuta u svijetu kriminala ni guverner Vujčić ne bi im mogao pomoći, jer ovo su najgluplji kriminalci na svijetu.

Slučaj 1:Pljačkom protiv nezaposlenosti

Nedjelo: Demetrius Robinson odlučio je jedne večeri opljačkati trgovinu, ali došao je prerano, pa je vrijeme do zatvaranja odlučio ubiti popunjavajući prijavu za posao u istoj toj trgovini. Genijalni kriminalac ispravno je zaključio da tako neće biti sumnjiv, i uistinu, uspješno je opljačkao trgovinu.

Zajeb: Demetrius je u prijavnici napisao svoje pravo ime i ostavio kontakt broj telefona.

Glupsonmetar: 8/10

kriminalci4

Slučaj 2:Iz zatvora u zatvor

Nedjelo: Frank Singleton upravo je izišao iz zatvora. Očito, nije bio baš omiljen u obitelji i među prijateljima, pa ga pred zatvorom nitko nije dočekao, što je značilo da se Frank mora sam snaći za prijevoz, pa je na zatvorskom parkiralištu zaskočio ženu i oteo joj auto.

Zajeb: Franka je shebao mjenjač, odnosno činjenica da ne zna voziti auto s mjenjačem, pa ga je murija pokupila pred vratima zatvora.

Glupsonmetar: 7/10

Slučaj 3:Višestruko glup kriminalac

Nedjelo: Cristopher Kron pretendira na mjesto kralja među glupanima. Jedne noći odlučio je provaliti u restoran. Nakon toga, sve spada u kategoriju Zajeb.

Zajeb: Nema što Cristopher nije zajebao. Prvo, kada je provalio oglasio se alarm, što mu nije bio znak da zbriše. Drugo, zbog alarma nazvali su zaštitari. Cristopher se javio na telefon i zaštitarima dao svoje ime, pravo ime. Treće, iz restorana je pokupio svega jedno pivo i bocu konjaka. Četvrto, drugi dan se pojavio u restoranu i jedan zaposlenik ga je prepoznao sa snimke nadzorne kamere. Peto, zadržao se dovoljno dugo da ga murija pokupi.

Glupsonmetar: 10/10

Slučaj 4:Telediler

Nedjelo: Shaquille McKinney dokazao je da je glup koliko mu je poznatiji imenjak visok. Doduše, činjenica da je glupi zločin počinio sa svega 14 godina, donekle mu pomaže na glupsonmetru.
Uglavnom, Shaq je smislio savršen plan kako postati najveći diler u povijesti svijeta. Dilanje na ćošku pokazalo se slabo učinkovitim, pa je momak odlučio koristiti puno napredniji prodajni kanal – telemarketing! Kud ćeš bolje, cijeli telefonski imenik pun potencijalnih mušterija.

Zajeb: Jedan od prvih brojeva koje je okrenuo bio je onaj Matta Parksa, koji je, pogađate, policajac. Parks je prihvatio igru i sastao se s Shaqom. Pogodite koji je sljedeći broj kojeg je mladi krimos okrenuo i odakle.

Glupsonmetar: 7/10

Slučaj 5:Ubojstvo, napisao je

Nedjelo: Prvo, isprika zbog našeg nedjela i priglupog parafraziranja u naslovu, ali izgleda da je glupost zarazna. Uglavnom, naš počasni zadnji dokazao je da glup nije, ali također dokazuje da je glupost i odlika najpametnijih. Krystian Bala poljski je pisac i fotograf koji je 2000. godine isplanirao i izveo gotovo savršeno ubojstvo direktora jedne oglašivačke agencije. Policija je tapkala u mraku pune tri godine, a onda im je Krystian odlučio dati trag kojeg su čekali.

Zajeb: 2003. godine tašti ubojica izdao je knjigu u kojoj je detaljno opisao kako je ubojstvo izvršeno, valjda računajući da se neće naći na popisu lektire lokalne policijske stanice. Ipak, murija je ubrzo povezala dva i dva, a Krystian se našao iza rešetaka.

Glupsonmetar:8/10

TAGOVIglupo kriminal lopovi ubojice zatvor

Komentiraj