Report

Aside Banners

Španjolske stjuardese bez uniforme

U nekim se profesijama žene skidaju nakon što dobiju pare. U Španjolskoj obrnuto, neplaćene stjuardese su se svukle iz protesta

Piše , Objavljeno

Evo životne lekcije svim vlasnicima aviokompanije. Želite li vidjeti svoje zaposlenice gole, razmislite o tome treba li im isporučiti sljedeću plaću. Stjuardese iz Air Cometa, španjolske zrakoplovne tvrtke koja je pred 4 mjeseca proglasila bankrot i stavila avione na bubanj, nisu vidle uplatu na tekući čitavih devet mjeseci, te se ispižđene, isfrustrirane i zgodne odlučile skinuti za kalendar od prodaje kojeg će si valjda skucati za par novih krpica.

I dok je Air Comet u dugu od 160 milijuna eura, kalendar se može naručiti preko neta za 15 eura (act.azafatas[kod]gmail.com). Tiskan je u svega 1200 komada, a cure su posložile svoju bogomdanu građu po krilima, pilotskim kabinama, uz mlazne motore.

Sličnu je vijest pred dvije godine proizveo irski niskobudžetni prijevozik Ryan Air koji je svoje zračne zaposlenice fotkao u bikinijima. S prihodima u dobrotvorne svrhe, dakako.
Želimo španjolkama svaku moguću financijsku pravdu, iako ideja o novom izdanju za iduću godinu ne zvuči pretragično.

TAGOVIfotogalerija gole letjelice stjuardesa

Komentiraj