Report

Aside Banners

Napokon na Idesh! Goli frajeri

Senzacija bez premca! Idesh! Magazin napokon je popustio i na svoje stranice uvrstio pregled 'golih frajera'. Curke, držite gaće!

Piše , Objavljeno

Cure i ‘curice’, možda nećete dobiti ono što ste očekivale, ali imamo nešto još bolje:popis pravih muškarčina s i bez glavnog aduta njihove muškosti!

Oke, izgleda da se ponovno nismo razumjeli:slijedi popis najpoznatijih brkajlija u rijetkim trenucima kada su nam podarili pogled na ćelavo podnosje. Izloženi i bezmoćni, tada su proživljavali najgore trenutke svojih karijera.

Burt Reynolds

Burt Reynolds

Burt Reynolds


Vjerojatno jedini s ovog popisa “golih frajera” koji je manje-više jednako badass s i bez brčina. Ipak, tek kada se zacrnilo ispod nosa, Burtova je karijera otišla u visine. Barem je tako bilo.

Danas, kod Burta veći je zločin njegova opsesija davno izgubljenom mladošću, pa su brkovi jedino što ga razlikuje od zategnute botoksirane babe.

Elio Pisak

Elio Pisak

Elio Pisak


Elio Pisak jednom prilikom počinio je brkocid, ali se dobro pobrinuo da sakrije sve materijalne dokaze tog gnusnog čina. Ipak, iskopali smo jedinu fotku koja tome svjedoči, iako je pogled na mjesto zločina dijelom ometen.

Tom Selleck

Tom Selleck

Tom Selleck


Eto, dogodilo se i to:Tom Selleck skinuo je svoj muževni brk! Prije pet godina glumio je u biografskom filmu o Dwightu “Ike” Eisenhoweru i napravio jednu od najvećih glumačkih transformacija. Tom bez brka nije Ike, ali nije ni Tom. Ne ponovilo se.

Mišo Kovač

Mišo Kovač

Mišo Kovač


Većina vas nije ni tatu zasvrbila u gaćama kada je Mišo Kovač prodavao milijunske naklade ploča, pa ni ne znate da je na početku karijere bio ćelav ispod nosa. Ovako bez brčina i sa spuštenim rukama, čovjek je potpuno neprepoznatljiv!

Chuck Norris

Chuck Norris

Chuck Norris


Chuck Norris, to svi znaju, najjači je brkajlija s popisa. Jednom, samo jednom, valjda u trenutku potpune pomućenosti uma, obrijao je brkove, i tu je Bruce Lee ugledao svoju priliku. “Na zmajevu putu” iskoristio je Chuckovu privremenu slabost i porazio ga!

Let 3 – Mrle i Prlja

Mrle i Prlja

Mrle i Prlja


Sa svojim rekordnim brčinama Mrle i Prlja prave su muškarčine. Pritajeni bijes, snaga, pravičnost i čast odlikuju se u njihovom podnosnom ponosu. S druge strane, bez brčina to su tek dva pomalo omatorjela, dugokosa i bezopasna stričeka.

TAGOVI123 brkovi burt reynolds chuck norris elio pisak glumac let 3 mišo kovač tom selleck

Komentiraj