Report

MILF iz noćne more

Aside Banners

Goli twister, droga, alkohol i seks sa 16-godišnjacima – imamo kandidata za majku godine!

Piše , Objavljeno

Dopustiti svojoj maloljetnoj kćeri da tulumari s frendovima nije najgora stvar na svijetu, ali pridružiti im se u žešćem partijanju i orgijama definitivno ne spada pod “dobro roditeljstvo”!

rachelOdmorit ćemo se nakratko od pohotnih američkih učiteljica i prebaciti se na pohotne američke majke kojima također nije strana strast prema maloljetnicima i svemu onom što zakon izričito zabranjuje, a one misle kako se nekim čudom nikada neće saznati jer svi dobro znamo kako 16-godišnjaci koji skinu junf s MILF-icom neće to poželjeti podijeliti. Da stvar bude gora, u ovom su slučaju svi maloljetni akteri neobičnih događaja koji su se prošloga tjedna dogodili u gradiću Evans (savezna država Georgia) šutjeli k’o zaliveni, a sve je priznala upravo žena koja je glavni i odgovorni krivac!

Rachel Lynn Lehnardt, privlačna 35-godišnja kandidatkinja za nagradu “Majka godine” tako je priznala dodijeljenom joj sponzoru iz Anonimnih alkoholičara kako je nedavno u svom domu ugostila svoju 16-godišnju kćerku i njezino društvo te im dopustila da piju i drogiraju se (koliko se pušenje trave može smatrati drogiranjem), a iako se u početku suzdržavala, vrlo brzo se i sama uključila u ekipu, igrajući goli twister s njima i pokazujući im kako se partija. Na kraju se poševila s jednim 18-godišnjakom i 16-godišnjim dečkom svoje kćerke (a mislili ste kako se ovakvi scenariji iz pornića nikada ne ostvaruju!), a priznala je i kako je maloljetnicima pokazivala snimke sebe i svog dečka dok se seksaju. Izgleda kako Anonimni alkoholičari nisu toliko anonimni koliko im ime sugerira pa je sponzor cinkao pohotnu majku policiji koja ju je već idući dan strpala iza rešetaka!

rachel 3

Naravno, ponovno se povlači pitanje koliki je zapravo grijeh ove majke, pošto tinejdžeri i ovako i onako piju, duvaju i seksaju se, ali neke granice ipak moraju postojati. Rachel Lynn je ubrzo nakon uhićenja puštena iz zatvora uz jamčevinu od 3 200 dolara, što znači kako zakon ne smatra njezin zločin pretjerano teškim, ali roditelji prijatelja i školskih kolega njezine kćeri i njezini susjedi definitivno neće htjeti da se njihovi klinci (pogotovo muški) približavaju ovoj ženi. S druge strane, hormonima nabijeni tinejdžeri će željeti samo i isključivo to! Za epizodu Shamelessa dušu dalo…

TAGOVIalhokol droga majka maloljetnici milf seks seksi tinejdžeri

Komentiraj