Report

ovo boli

Aside Banners

Hammond stravično slupao ConceptOne, a klasični internet se obrušio na Rimca

Piše , Objavljeno

Richard Hammond, poznata njuška zbog koje smo zavoljeli automobilske serije (one ozbiljne koje nisu animirane i ne zovu se Speed Racer), je doživio nesreću u Švicarskoj dok je vozio Rimčev automobil Concept One.

U zavoju je izgubio kontrolu i izletio s ceste. Sam se izvukao iz automobila, a automobil se i zapalio.

Vidi sudar:

Snimali su Amazonovu seriju Grand Tour – to ti je ona serija koja je zapravo Top Gear iako se tako ne zove i iako postoji serija koja se zove Top Gear, ali nije ni blizu Top Gearu.

Hammondov dugogodišnji suradnik Jeremy Clarkson je podijelio kako je ovo jedan od najstrašnijih sudara koje je ikad vidio, ali da se čini kako je Hammond dobro.

And Richard is OK.

A post shared by Jeremy Clarkson (@jeremyclarkson1) on

Clarkson mudro govori kako ćemo saznati što se dogodilo s automobilom u idućoj sezoni Grand Toura. Svaki publicitet je dobar – očito.

A komentari na članke o nesreći?

Klasični internet. Ranije se pričalo kako automobil ne postoji, onda kako ga se ne može voziti nigdje osim na ravnoj pisti, a sada kada je korišten na alpskim cestama – sad ni to ne valja. (Hrvatski) Internet okrivljuje automobil, ali se čini da je Hammond ušao u zavoj prevelikom brzinom. Možda je htio testirati ConceptOneov vectoring sustav koji i uz greške vozača zadržava automobil na cesti. Čini se da se malo preračunao.

Izvukao se samo s ozljedom koljena, a na Drive Tribe stranici je objavio i video u kojem kaže kako nije mrtav. Mi mu vjerujemo.

Video pogledajte OVDJE.

Sva sreća Hammond je dobro, ali auto.. uf.

Jedan ConceptOne je otišao na vječna lovišta. Bio si divan dok si bio živ. Počivao u miru.

TAGOVIamazon automobili concept one grand tour rimac top gear

Komentiraj