Report

taman za uskrs

Aside Banners

Hit tretman: muškarci ubrizgavaju botoks u svoje međunožje – Ode svijet u k****

Piše , Objavljeno

Kolokvijalno nazvano Scrotox je tretman ubrizgavanja Botoxa u mošnje kako bi izgledale glatko. Navodno je popularan u Europi, a hvata maha i u Americi. Prije sto godina je Dave Chappelle pričao o botoksu “tamo dolje”, bilo nam je smiješno, ali nismo vjerovali da će to biti stvarno jednog dana.

Nama ovo zvuči potpuno nepotrebno, gotovo nitko ti ionako ne vidi te “bore od smijeha” na kesi, a čak i ako imaš nekog posebnog tko provodi intimno vrijeme s tobom, sumnjamo da će brojati brda i doline na tvojim brdima.

ALI…

Navodno testikularni (komplicirana riječ latinskog porijekla koja znači isto što i “jajni”) Botox ima pozitivnih strana kao što je tretman prekomjernog znojenja. Botox se valjda tako koristi i na dlanovima i pazusima diljem svijeta, a čini nam se da ima smisla ako se rosiš tamo gdje sunce ne sija.

Ipak većina pacijenata (s velikim P, što se nas tiče) izvršava ovaj tretman zbog estetskih razloga kako bi izgladili nabore na svojim testisima. Tako valjda izgledaju veće. Što je bilo s onim da muškarci oduvijek žele veći penis bez obzira na veličinu? Neće li ga naizgled veći testisi učiniti vizualno manjim? Ništa nam nije jasno.

Postupak ne zvuči baš katastrofalno bolno – krema za anesteziju, u kožu testisa (ne probije igla u kesu, ne brini, iako nas boli i samo dok ovo pišemo) se ubrizga 50 jedinica Botoxa za 1000 dolara i 4 mjeseca imaš glatke i ogromne testise.

Postupak je relativno nov, još uvijek nije jasno kako utječe na broj spermnih stanica spremnih za oplođivanje, ali s porastom interesa će vjerojatno porasti i količina i kvaliteta istraživanja.

Da čujemo… Tko želi izgladiti stvari?

TAGOVIkozmetika muškarci operacije plastične operacije

Komentiraj