Report

samo misionarski

Aside Banners

Hollywood laže o seksu čitavo vrijeme i tek sada smo to shvatili

Piše , Objavljeno

Gamad holivudska, skoro smo im povjerovali.

Teta Mico, hvala na lekciji iz seksa u pravom životu. I nemojte se sekirati, nisu nam smetali vaši brkovi.

Skrivanje sisa. Čemu?

"Gledao si me cijelu noć, ali sada mi više ne smiješ vidjeti bradavice"

“Gledao si me cijelu noć, ali sada mi više ne smiješ vidjeti bradavice”

Otkad se žene seksaju dok nose grudnjake? Ako to nije slučaj, onda odmah nakon seksa prevuku prekrasno čiste svilene plahte preko svojih grudi jer ne mogu podnijeti da ih gleda jedina osoba u prostoriji – lik s kojim su upravo izmijenile sve što se izmijeniti može. Koliko smo shvatili kroz dosadašnja iskustva – žene vole slobodne sise, a volimo ih i mi.

Friško ispeglana košulja odmah ujutro

samo-seks

Uvijek ima jedna savršeno izglačana košulja kada djevojka provede noć i ujutro odluči raditi omlet. Gdje je bila ta košulja kad smo se žurili na posao?

Znaju raspored stana u kojem nikad nisu bili

Nakon što u naletu strasti jedva otvarate vrata stana, idete odmah u spavaću sobu. Iako ste zauzeti, potpuno zatvorenih očiju, i ona nikad nije bila kod vas – uspijevate doći direktno do spavaće sobe (ili kuhinje). STOP! To se ne događa u stvarnom životu. Uđete u stan nestrpljivo, ali zato što oboje morate obaviti broj 1 ili 2. Ili se želite tuširati.

Oralno u svim vremenskim uvjetima

oral

U filmovima žene prihvaćaju oralne dužnosti bez pogovora, čak štoviše – sviđa im se to i gotovo pa plaču od užitka. Hmmmm… Ne znamo baš. Ako se niste dezinficirali u tri različita gela za tuširanje i pri otvorenom plamenu i to samo nekoliko sekundi prije odnosa, većina djevojaka ne želi oči u oko s vašim ponosom.

Čilanje poslije seksa

seks 2

Što je sa svim tim gledanjem u strop nakon seksa i hvaljenjem performansa na sva zvona? Nitko se ne mora srediti, obrisati tjelesne tekućine, otuširati (ili barem obrisati vlažnim maramicama), piškiti ili oprati zube? Ne sjećamo se nijednog filma u kojem je osoba morala skinuti kondom, svezala ga u čvor, zamotala ga u nekoliko slojeva wc papira i bacila ga u koš kako pobožni roditelji ne bi pronašli očite dokaze grešnog života.

Najbolje mjesto za seks

Izvor fotke: Hakatze.com

Svaka koliba ima kamin i mrtvog medvjeda raširenog na podu u ulozi tepiha.

Ništa od četkanja, odmah akcija

Samo Mr. Bean pere zube ujutro - i to zato što nije Hollywood

Samo Mr. Bean pere zube ujutro – i to zato što nije Hollywood

U tom Hollywoodu nitko ne pere zube. Niti nakon seksa (a svašta im je bilo u ustima), a bome ni ujutro. Ujutro uvijek odmah nova runda i strastveni poljupci. Mi uvijek imamo dojam da nam se mačka zavukla u usta i tamo umrla. Možda bismo se i ljubili s djevojkama first thing in the morning, ali njima to nije interesantno. A i ne postoje pa to dodatno komplicira stvari.

Zašto muškarci na filmu bježe odmah poslije seksa?

Tko je vidio odmah nakon seksa uletjeti u hlače koje si jedva skinuo i pobjeći u noć? To uopće nije ni blizu istini. Mi se volimo maziti i spoonati jer to znači da ćemo ubrzo nakon toga malo i odrijemati. A i povećava nam šanse da opet dođe do genitalnog kontakta. Zbriši dok se ona sređuje i nećeš više ni blizu. Osim ako si onaj seronja sa six packom kojeg žene obožavaju, a iste žene imaju nekakve nerješene probleme same sa sobom. Ne vrijedi riskirati. Ostani u krevetu, prebaci tu ruku preko i ubi’ oko.

Seks u autu je najbolji

auto 1

U filmovima sve izgleda tako lako. Jedna od tih stvari je i seks u autu. Izgleda tako prostrano i udobno. Čak i grupni.

Šutanje stvari iz kuhinje je hot

kitchen-728718_1280

Ostaviš sve svuda, samo kako bi završilo na podu kad prilika pokuca na vrata

Svaki dan ostavljaš kuhinju neurednom i na stolu ili ostalim kuhinjskim površinama držiš tave, lonce tegle kiselih krastavaca, palice za golf i životnu zalihu belgijskih vafla i šlaga. Jer nema ništa više hot od šutanja tog svega na pod kad se ukaže prilika za voljenjem tijelima.

Misionarski for life

seks 2

“Zgriješit ćemo, deder da se zamijenimo.”

Čitav život živimo u zabludi jer ne slušamo što nam filmovi govore. Najbolja seksualna poza za muškarca i za ženu je misionarski. Toliko je dobro da možete u toj pozi ostati danima. Doggystyle je samo ime albuma od Snoop Dogga.

TAGOVIguzice hollywood oralni seks seks sise

Komentiraj