Report

Živ je, ali glup

Aside Banners

Idiotski reper željan slave si je pucao u glavu kako bi bilo tko obratio pozornost na njega (18+)

Jeste li ikada čuli za repera Kaspera Knighta? Niste? Nismo niti mi do sada, ali eto... izgleda kako se čovjek proslavio time što je totalni idiot!

Piše , Objavljeno

Tek nakon što se “proslavio” ovakvim idiotskim potezom, prvi smo put čuli za ime Kaspera Knighta, repera i pisca fantasy romana (navodno) iz Indiane pa smo malo proguglali i projutjubali što je to do sada radio i što trenutno radi. Puno se pričalo, malo se kazalo, ali uspjeli smo pronaći čak i spot koji je, kao i pjesma općenito, blago rečeno katastrofa. Nije niti čudno stoga da se ovaj majmun odlučio za očajnički potez kako bi privukao pozornost medija, potencijalnih slušatelja i bilo koga tko ima želudac za stihove 12-godišnjeg djeteta s poremećajem u razvoju: pucao si je u glavu!

Naime, za potrebe snimanja spota, Kasper Knight je sjeo u auto, uzeo pištolj, prislonio ga na svoj desni obraz i opalio! Metak je prošao kroz obraz i ostavio rupicu iz koje je počela šikljati krv, pa je prizor vrlo brzo postao sličan onome na kraju Fight Cluba, osim što se u ovom slučaju glavni akter nije borio protiv unutarnjih demona i svoje podvojene ličnosti, već je jednostavno idiot. Upozoravamo stoga da sljedeći video, osim mučnih prikaza samoranjavanja i krvi sadrži i dozu gluposti koja može biti zarazna!

Momak je video postavio na Facebook (vrlo brzo je skinut) uz sljedeću objavu: “Izgledam lagano dezorijentiran nakon hica. To je zato jer su mi uši zvonile od boli. Bilo se teško fokusirati na zvuk i iako sam sumnjao u to da sam progutao metak, nisam bio potpuno siguran. Posljednji put kada se metak našao u meni, uništio je jedan organ i dio drugoga. Kako god, svim mojim prijateljima i obitelji koji nariču zbog ovoga, jednostavno se moraju pomiriti s time. Nije me briga želite li da preživim ili ne, osim ako mi ne plaćate NOVCEM. Vaša briga za moj život nikada neće nadmašiti moju nebrigu za njega. Znao sam kako postoji mogućnost da će se metak odbiti i probiti mi grlo, ali nije me bilo briga.” Kasper je totalno OG, a mi mu želimo još mnogo veselih propucavanja, jer sigurno neće postati slavan zahvaljujući svojoj glazbi…

TAGOVI18+ glava kasper knight krv metak pucao u glavu reper

Komentiraj