Report

Sve za muškost!

Aside Banners

Najnoviji hit među vlasnicima malih i mlohavih penisa – injekcije trombocita

Piše , Objavljeno

Ništa ne utječe na muško samopouzdanje kao problemi s penisom pa je sasvim logično kako svi žele zaraditi upravo na njihovom rješavanju.

penisAko želite uistinu povrijediti muškarca, dovoljno je reći mu kako ima mali/tanki/mlohavi pimpek i njegov će se svijet srušiti iste sekunde, koliko god on glumio kako ga to ne smeta i kako mu uopće nije važno koliko kalibara nosi u gaćama. Takve izjave mogu uzrokovati ozbiljne traume (ovo nije šala, trebalo bi napraviti nekakvu akciju protiv sustavnog ismijavanja naše neobdarene braće jer ih svake godine na ovaj način strada nekoliko desetaka milijuna! Ako se mogu žene žaliti za svaki krivi pogled ili politički nekorektnu šalu vezanu uz njihov izgled, zašto i muškarci ne bi dignuli svoj glas za prestanak torture?! #pravonapenis #imalijeveliki #mojpenismojponos #stoppenisnojdiskriminaciji #akojaimammalipenisondatiimašdlakavesise), a tužno je na što su muškarci diljem svijeta spremni kako bi dobili koji centimetar više ili mogućnost erekcije u trajanju barem dvije minute…

Najnoviji je hit u začetku takozvani Priapus Shot, medicinski zahvat nastao u SAD-u (naravno) koji je pažnju svjetskih medija zaokupio svojim guranjem u 125 tisuća dolara vrijednu košaricu za sve ovogodišnje nominirane za nagradu Oscar. Svoje ime duguje grčkom bogu plodnosti Prijapu, a u suštini se radi o uštrcavanju plazme bogate trombocitima (PRP) u pet točaka na penisu što bi trebalo rezultirati povećanjem dužine i obujma za 10-20%, a plastični kirurzi koji prakticiraju ovu metodu tvrde kako je primjetno i poboljšanje cirkulacije te duža erekcija.

penis 3

Zanimljivo je kako se u postupku koristi plazma koja je uzeta izravno od pacijenta, a njezin je zadatak da zajedno s trombocitima potakne rast. Slična se metoda već neko vrijeme koristi u liječenju ozljeda profesionalnih sportaša, ali do sada nije dokazano kako ona uistinu pomaže tako da je i ovo uštrcavanje u penis prilično dvojbeno. Ipak, broj obavljenih 1 500 dolara (oko 10 tisuća kuna) vrijednih postupaka je u stalnom porastu, a veliki je plus što jednom kada ga obavite, on vrijedi do kraja života. Također postoji i varijanta za žene gdje se PRP uštrcava u klitoris i uzrokuje snažnije orgazme i veću želju za seksom. Zvuči malo predobro da bi bilo istinito, a u takvim je slučajevima bolje malo pričekati i vidjeti kako će se stvari razvijati… tko zna, možda se za par godina svima koji su se operirali osuši pimpek i na kraju otpadne kao zadnji jesenji list pa će im tih 2-3 centimetra više biti najmanji problem!

TAGOVIerekcija injekcija medicina muškarac penis pimpek plastična operacija trombociti vagina

Komentiraj