Report

Aside Banners

iPhone cure

Ne zavaravajte se, ženin omiljeni gadget puno o njoj govori, a mi spremno branimo tezu da su iPhone curke zabavnije od drugih

Piše , Objavljeno

Autor ovih redaka curke dijeli samo po jednom kriteriju. Nije mu bitno jesu li crne il’ plave, zdepaste ili krakate, bogate ko’ Saudijska Arabija ili siromašnije od Like, jel’ ljulja il’ žulja…

Ne, sve to zanemaruje, ali veliku pažnju obraća tome kojim se mobitelom koriste. I nije to bezvezna strategija, puno toga o curama možeš doznati na osnovi marke i modela mobitela, daleko više informacija nego li će ti reći marka cipela (o kojima pravi muškarac ionako nema pojma), automobila ili omiljenog koktela.
BlackBerry curka pružit će ti brz i efikasan seks, popraćen pisanim transkriptom i sljedećim terminom; mala s Nokiom vjerojatno će se iskopčati baš kada je najzanimljivije; Sony Ericsson komad pružit će ti puno zabave za male pare, ukoliko pogodiš pravi gumb; a od djevojke s LG-em bježi jer nemaš ti tih para.

Pa dođemo i do predmeta ovog teksta (i želja autora) – to su iPhone curke. Možda nemaju baš sve opcije koje bi čovjek poželio kod žene svojeg života, ali kada ih jednom uzmeš u ruke, toliko su zabavne da ih više ne možeš ispustiti. Vole se dirati, ali ne podnose grubosti; vole da ih pokazuješ u društvu, ali ostaju nezainteresirane na dodire stranca; i za razliku od većine žena, neće krivo čitati autokartu. Doduše, ako mislite uletiti iPhone curki, budite spremni na dugoročnu vezu – ispod dvije godine nikako se ne isplati.

Naravno, sve ovo bio je samo (loš) uvod u pravu stvar – galeruju iPhone curki! Evo nekolicine slikovitih razloga zašto volimo iPhone cure, a više ih možete naći na GirlsWithiPhones.com.

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

iPhone curka

A kada smo već kod okidanja u ogledalu, na propusti našu galeriju najzgodnijih cura na Facebooku >>

TAGOVIcurka fotogalerija iPhone mobitel

Komentiraj