Report

Nije lako biti ružan

Banner 300

Izabran najružniji muškarac u Zimbabveu, drugoplasirani sumnja u namještaljku

Piše , Objavljeno

Iako smo navikli na skandale na raznim izborima za Miss ili Mistera, nismo očekivali kako namještaljke postoje i kada se biraju oni najružniji!

sareZimbabve je izabrao svog naružnijeg muškarca, a njegovo je ime Maison Sare. Ima 42 godine i nezaposlen je, a od drugih se natjecatelja istaknuo činjenicom da ima više prstiju na rukama nego zuba u ustima te da je na izbor došao odjeven samo u stari podrapani kombinezon. Čovjek zna što treba da zadovolji stroge sudačke kriterije…

sare 3 sare 2

Prestižno se natjecanje održalo četvrtu godinu zaredom u glavnom gradu Harareu, a organizatori su još jednom istaknuli kako je njihov cilj pokazati kako postoji ljepota i u ružnoći. A ako se pitate zašto bi se netko uopće prijavio na ovakvo natjecanje, odgovor je, dakako, lova. Sare je tako osim titule kući ponio i nagradu od 500 dolara (dvije prosječne mjesečne plaće u ovoj afričkoj državi), a vjerojatno je upravo to i bio glavni motiv skandala koji je uslijedio.

Najružniji čovjek Zimbabvea – TV reportaža:

Naime, drugoplasirani je natjecatelj William Masvinu nedugo nakon proglašenja pobjednika optužio suce za namještanje i pogodovanje Sareu, te zatražio od organizatora da pronađu nove ocjenjivače i ponove izbor. Masvinu, koji je bio pobjednik na dosadašnja tri održana izbora, se očito ne može pomiriti s time da više nije najružniji muškarac Zimbabvea i kako mu kao drugoplasiranom pripada samo 100 dolara, a u njegovoj borbi pravednika ga nije omeo niti emotivni govor Sarea, koji je nakon pobjede rekao: “Želim zahvaliti Bogu na ovoj tituli, zadnji put sam završio četvrti. Želim zahvaliti sucima što su me prepoznali kao pobjednika.” Mi ti čestitamo Maison, uistinu jesi ružan i to ti nitko ne može oduzeti!

TAGOVIbizarno izbor za najružnijeg muškarca namještaljka skandal zimbabve

Komentiraj