Report

Aside Banners

Izreži, složi, okini – osvoji Casio Exilim FH20!

Ehej, narode! Stigao je taj dan: Idesh! i Chipoteka organiziraju jedinstven foto natječaj i poklanjaju fotić vrijedan 3.399 kuna.

Piše , Objavljeno

S velikim ponosom i srećom u srcima predstavljamo nagradni natječaj u kojem možete osvojiti odličan digitalni fotoaparat Casio Exilim FH20 (pročitaj više). Stvar je vrlo jednostavna, ali vjerojatno ne toliko jednostavna koliko ste navikli. Da bi imali šansu osvojiti ovako primamljivu nagradu koju je osigurala Chipoteka, morat ćete se malo potruditi, iskoristiti svoju kreativnost i maštovitost i zapanjiti nas svojim foto uratkom.

Dakle, da bi upali u natječaj trebate poslati fotku, ali ne bilo kakvu fotku, nego fotku koja će sadržavati papirnate figurice koje smo pripremili. Njih treba izrezati, složiti i postaviti u kadar fotke. Ali, više o tome na:

stranicama “Izreži, složi, okini – osvoji!” nagradnog foto natječaja >>

Natječaj traje do 1. svibnja, a tada će se stručni žiri povući na vijećanje i odrediti tko će osvojiti Casio Exilim FH20 fotić.

Ne tražimo tehnički savršenu fotku, pa u natječaju svi imaju jednake šanse, profići i amateri, ali očekujemo dobru foru, originalnu ideju, nešto… posebno. Natječaj traje dovoljno dugo, pa se ne morate žuriti, polako se pripremite, pažljivo rezuckajte i onda pošaljite svoje fotke.

“Izreži, složi, okini – osvoji!” nagradni foto natječaj >>

TAGOVIcasio chipoteka exilim fh20 nagrada nagradnjača okini

Komentiraj