Report

Još jedna pobjeda za Japance

Aside Banners

Karaoke show u kojem seksi cure ometaju natjecatelje ručnim zadovoljavanjem!

Piše , Objavljeno

Ne znamo je li sve iscenirani lažnjak ili se stvarno radi o besplatnom handjobu na javnoj televiziji, ali Japanci su ponovno nadmašili sami sebe!

japan 2Već smo navikli na najbizarnije, najgluplje i najzabavnije showove kojima nas Japan gotovo svakodnevno hrani tako da Sing What Happens definitivno nije nekakav preveliki šok, ali ipak moramo po 1253. put ustanoviti kako s tim ljudima nešto stvarno nije u redu! Spomenuta se emisija prikazuje u noćnim terminima na kanalima za odrasle i prati nekolicinu muških kandidata koji moraju otpjevati pjesmu po svom izboru dok pored njih stoji seksi mlada djevojka koja ih zadovoljava rukom ili nogama (jep, kao da ne može biti bizarnije), a pobjednik je onaj tko najduže izdrži bez da se zbuni ili da svrši. Kako to izgleda? Pogledajte sami!

Karaoke masturbacija – video:

Na snimci je popraćen nastup pobjednika jedne od emisija, koji je uspio skupiti 74 od 100 bodova i kući odnijeti hrpu poklona, uključujući seks igračke, lubrikante i ostalu seks opremu. Mi se pak uistinu nadamo kako je sve ovo iscenirano i kako nekog pravog kontakta ovih lijepih djevojaka i spolovila raznih japanskih čudaka (poput ovog na videu) nema, a pogotovo da ono zamagljeno na kraju nije pljuvačka nečije kraljevske kobre. Ali opet, s druge strane, u Japanu je sve moguće tako da nas ne bi čudilo da je sve ovo prava stvar, a jedva čekamo vidjeti što će novoga smisliti!

TAGOVIbizarno japan karaoke matrubriranje ručno zadovoljavanje seks show

Komentiraj