Report

Joj ne

Aside Banners

Jared Leto se treba pojaviti u Zack Snyder cutu – Joker kojeg nitko ne voli

Piše , Objavljeno

Snyder samo nastavlja puniti svoju verziju Justice Leaguea, hoće li ovo stvarno valjati?

Osobno smo izgubili vjeru u DC-evog trkača u utrci najboljih filmskih adaptacija popularnih stripova. No, u ovaj film vjeruju svi glumci koji su bili u doticaju s Justice Leagueom, ali i oni koji nisu.

Jared Leto se pridružuje čitavoj ekipi te će snimiti nekoliko scena kao Joker kojeg je već glumio u Suicide Squadu. U toj ulozi se nije proslavio kao što je to i internet svima dao do znanja. On je onaj Joker kojeg se vrlo rado zaboravlja, pogotovo pokraj Heatha Ledgera i Joaquina Phoenixa.

No, treba uzeti u obzir da on ni nije imao baš puno vremena u odijelu Jokera, Zack Snyder definitivno vjeruje u njega, a svi vjeruju u Zack Snydera. Da nije tako, vjerojatno ne bi dobio dodatni budžet od 30 milijuna američkih dolara da dovrši svoju verziju.

Snyder’s cut će izaći na HBO Maxu sljedeće godine u četiri epizode. Pretpostavljamo da to znači da traje četiri sata.

Mi časno obećajemo svima da ćemo pogledati prvu epizodu iako nam je DC-eva izvedba oduvijek bila puno mračnija od Marvel Cinematic Universea. Kada kažemo mračnija, mislimo doslovno da su filmovi premračni, totalno bi Zack trebao podići malo tu svjetlinu.

TAGOVIjoker Justice League Zack Snyder