Biznis & Lova

tko voli, neka izvoli

Aside Banners

Jedan riskantan travel hack! Stjuardesa objasnila zašto uvijek treba kasniti u zračnu luku

Piše , Objavljeno

Izvor: unsplash.com/Canva

Stjuardesa je objasnila zašto uvijek treba kasniti u zračnu luku, podijelivši svoje insajderske tajne u nedavnom intervjuu.

Znati kada treba stići u zračnu luku čini se kao najkompliciraniji stvar, ako krenete prerano, riskirate sjediti i čekati satima, a želite li sve obaviti u zadnji čas, možda nećete ni stići na let. Većina osoblja rekla bi vam kako u zračnu luku treba stići ranije kako bih izbjegli sve neugodnosti kašnjenja, no jedna stjuardesa, iz vrlo specifičnog razloga, savjetuje potpuno suprotno.

putnici u avionu u redu za sjedenjeizvor:unsplash.com

Kamila Jakubjakova, koja je radila kao članica osoblja za Emirates, podijelila je neke od svojih savjeta u razgovoru koji nam prenosi Tyla.com.

Istaknula je koje su koristi od pristojnosti prema stjuardesama, „Ako sa sobom na let ponesete neke slatkiše, primjerice bombone ili čokoladu, pa nam ih ponudite, onda ćemo vam pokušati malo uljepšati let ili vam se na neki način odužiti”, objasnila je.

Također je rekla da postoji izvrstan način na koji bi vam potencijalno mogla biti ponuđeno mjesto u boljoj klasi, ako ste se voljni kockati i prijaviti se malo kasnije nego što ste željeli. Naravno, to nije zagarantirano, ali ako se dobro izvede, moglo bi vam donijeti mjesto u boljoj klasi.

stjuard na letu u avionu pospremaizvor:unsplash.com

Stjuardesa je objasnila, kako nam prenosi Tyla.com, „Ponekad zrakoplovne tvrtke prodaju više karta, nego što imaju mjesta, u nadi da se svi putnici neće pojaviti. Dakle, ako je let prebukiran, a svi se pojave, morat će neke putnike prebaciti u bolju klasu, a možda će se birati putnici koji su se među posljednjima prijavili za let.”.

Ipak, ako ste netko tko se stresira oko ideje da dođe prekasno, možda bi najbolje bilo da to ni ne pokušavate. Uostalom, nećete moći uživati ​​u svom letu ako ste cijelim putem u panici ili ako uopće niste stigli na let. Međutim, ako volite riskirati i uzbuđenje koje donosi kockanje, onda slobodno pokušajte ovaj travel hack, ali na vlastitu odgovornost.

TAGOVIemirates Kamila Jakubjakova kašnjenje na let let life hack savjet za putovanje stjuardesa travel hack zašto kasniti na let