Report

Jeju Loveland

U trenutku kada pomislite kako ste vidjeli sve Idesh! vam donosi nešto novo. Tematski park koji veliča seks, nažalost u Koreji, pa ako vas put nanese posjetite slavni Jeju Loveland.

Piše , Objavljeno

Bilo bi lijepo kada bi mogli reći “to ima samo kod nas“. Ali nažalost nema. U dalekoj i prijateljskoj nam državi Koreji, odakle dolaze neki od ponajboljih filmova posljednjih nekoliko godina, postoji carstvo u kojemu je sve «lijepo i nježno», a zove se Jeju Loveland. Tematski park koji veliča seks, jedna je od rijetkih svjetskih turističkih atrakcija u kojima možete uživati i noću.

Tradicija

Ako niste znali u Koreji se na javno pokazivanje simpatija i izljeve ljubavi ne gleda blagonaklono. Život s partnerom prije braka je tabu tema, a život s roditeljima nakon tridesete uglavnom nailazi na osudu društva. I što se dogodi kada se tradicionalno društvo susretne s mladom liberalnom generacijom? Rezultat toga je Jeju Loveland.

Park

Tijekom 2002. godine dvadeset mladih kipara koji su diplomirali na Sveučilištu Hongik u Seulu, izradili su oko 140 skulptura za jedini tematski seks park u Koreji. Otvoren iste godine, Jeju pokušava srušiti tabue oko seksa, i postaje mjesto na kojem posjetitelji mogu uživati u ljepotama ljudske seksualnosti.

Kipovi

Jeju Loveland ima dvije maskote, Bulkkeuni – falus sa žutim rukavicama i Ssaekkeuni – vaginu s kapom i strijelom. Tijekom 40 minutne šetnje, odnosno 50 minutne noću, toliko je naime dozvoljen boravak u parku, možete posjetiti i izložbu posvećenu seksualnim pomagalima, koja se nažalost ne mogu kupiti. Samo virtualno isprobavati.

Poze

Park je smješten na obali jezera u kojem je ogromni kip para u ljubavnom klinču, a cijeli park ispunjen je brojnim penisima, vaginama, dojkama iz kojih curi voda. Poseban dio parka je dio u kojemu su skulpture parova, hetero i homo, u raznim pozama.

Posjet

Kako smo već spomenuli, u parku se ne smijete zadržavati duže od 40 minuta, maloljetnicima je zabranjen ulaz, a ako se slučajno zateknete tijekom posebnih programa, možete naići i na golaće koji se maze, trljaju ili samo ljube kipove spolnih organa. Stoga ako vas put nanese u Koreju, svakako ga posjetite, a mi vam donosimo fotografije našeg kandidata za sljedeći izbor svjetskih čuda.

TAGOVIjeju loveland koreja park porn seks sex turizam

Komentiraj