Report

Padaju k'o muhe

Banner 300

Još dvije seksi učiteljice ‘pale’ zbog ševe sa srednjoškolcima

Piše , Objavljeno

Putene strasti su se još jednom pokazale jačima od zdravog razuma, a najnovije su žrtve dvije učiteljice koje će u budućnosti malo razmisliti s kim se igraju…

seks

>> Ima toga još… Ovo su seksi učiteljice koje su spavale sa svojim maloljetnim učenicima

Kao da nisu naučile ništa iz ove, sada već možemo reći, prave epidemije optuženih učiteljica koje nisu mogle držati prste podalje od učenika, dvije su seksi MILF-ice odlučile okušati sreću na plaži u kalifornijskom gradiću San Clementeu, ali naravno da su “pale” u roku od svega nekoliko dana.

>> Provjeri još… Kao iz pornića: Seksi MILF-ica uhvaćena usred ševe s razrednim kolegom svoje kćeri!

Glavni je krivac gospođa po imenu Melody Lippert (38) koja je još u studenom na spomenutu plažu odvela nekolicinu svojih učenika iz Srednje škole South Hills, kupila im alkohol i poseksala se s jednim od njih. Nekoliko tjedana nakon ovih događaja poželjela je to ponoviti, ali je ovaj put u igru uključila i svoju bivšu kolegicu Michelle Ghirelli (30), a pošto nam nije nimalo jasno kako je uopće moglo doći do ovakve situacije odlučili smo iz glave rekreirati možebitan razgovor između ove dvije pume:

Melody: Heeeeeeeeeeeeeej! Čuj, idem ovaj vikend s par svojih učenika na plažu u St. Clement pa ak’ hoćeš s nama…

Michelle: A daaaaa?! A što imaš u planu?

Melody: Ma niš’ posebno, povest ćemo par mladih nabildanih i narajcanih strojeva, kupiti im malo cuge i eventualno poševiti nekoga!

Michelle: Hmh, ne znam, baš sam mislila gledati nove nastavke Grey’s Anatomyja, ali ok… nije kao da se može dogoditi išta loše!

Melody: Hihihihihihihi!

Michelle: Hihihihiihihi!

ghirelli

BAAAAM! A sada vam prijeti bajbukana! Melody je uhićena pod sumnjom urote i doprinosa delikventnom ponašanju maloljetnika te joj je odobrena jamčevina od 20 tisuća dolara, a Michelle su klepili zbog oralnog zadovoljavanja i nezakonitog seksa s maloljetnikom te ju ubrzo pustili uz jamčevinu od 50 tisuća dolara. Još uvijek nije poznato kako je točno njihova tajna procurila, ali dali bismo pozamašnu svotu love na već više puta provjerenu “hej ljudi, ševio sam profu, pogledajte svi” varijantu. Zločesti je dvojac naravno suspendiran dok se ne završi proces protiv njih, ali prilično smo sigurni kako u Kaliforniji više neće raditi. A da dođu u Hrvatsku?!

>> Pročitaj još… Ogromne sise i prijetnje smrću: Libanonka Mia Khalifa je nova velika porno zvijezda

TAGOVIprofesorica seks seks s maloljetnikom seks s učenikom seksi učiteljica škola srednjoškolac učiteljica

Komentiraj