Report

seksi jeff

Aside Banners

Jurassic Park slavi 25 godina, ogroman kip senzualnog Jeffa Goldbluma osvanuo u Londonu

Piše , Objavljeno

London je grad s (više nego) dovoljno atrakcija, ali odnedavno ima još jednu. Barem neko vrijeme. Uz rijeku Temzu u blizini Tower Bridgea se pojavio kip koji slavi 25 godina Jurassic Parka, jednog od najvećih blockbustera i začetnika nevjerojatne franšize.

U pitanju nije kip T-Rexa ili triceratopsa jer možda bi netko pomislio da su neki paleontolozi odlučili biti kul i preći u streetart. NOW TV je odlučio postaviti veliki kip senzualnog Jeffa Goldbluma tj. dr. Iana Malcolma iz filma u slavnoj pozi.

Jeff Goldblum Statue in Front of London Bridge

Goldblum se pojavio i u novom nastavku Jurassic franšize – on i BD Wong su jedini glumci koji su se iz Jurassic Park svijeta vratili u Jurassic World svijet.

Premijera prvog Jurassic Parka je održana 11. lipnja 1993. godine, ali stvari su u kinima malo drukčije funkcionirale početkom devedesetih pa je prelazak filma preko Atlantika čekao više od mjesec dana pa se premijera održala u Ujedinjenom Kraljevstvu tek 15. srpnja – što senzualni Jeff Goldblum i slavi.

#JurassicJeff će biti postavljen u Londonu do 26. srpnja. Ako ste u Londonu, znate što vam je činiti – kupiti all-black komplet i slikati se raskopčane košulje uz Jeffa.

Foto: Profimedia.hr

TAGOVIJurassic Park jurassic world london turizam

Komentiraj