Report

Izbjegni gužve i uštedi

Aside Banners

Kako hrvatski startup proizvod GetByBus oduševljava putnike i mijenja doživljaj vožnje autobusom?

GetByBus online sustav prodaje autobusnih karata, kao hrvatski startup koji je relativno kratko prisutan na tržištu, samo dvije godine, uspio je uvesti neke revolucionarne promjene u iskustvo putovanja autobusom, kako među putnicima, tako i kod autobusnih prijevoznika.

Piše , Objavljeno

Današnji putnici orjentirani su na što brži način pronalaska i dolaska do karata. Svatko tko planira putovanje autobusom želi biti siguran u nekoliko faktora, te shodno tome provjeriti najpovoljnijeg prijevoznika, sve moguće rute i vozne redove, želi osigurati kartu na vrijeme i bez ikakvih čekanja na šalterima. Upravo je zato GetByBus osvojio brojne putnike.

GetByBus – Svi autobusni prijevoznici na jednom mjestu!

Prodavši rekordni broj karata u 2016. godini, GetByBus na jednom je mjestu okupio preko 500 europskih i domaćih autoprijevoznika iz čak 40 zemalja.

Pojednostavljeno, to znači da na web stranici www.getbybus.com možete pronaći sve domaće autobusne prijevoznike na jednom mjestu. I svi međužupanijski i međunarodni vozni redovi i sve cijene od sada su na dohvat ruke i korisnici ih mogu pretražiti i pregledati iz udobnosti vlastitog naslonjača.

GetByBus sustav nudi preko 100 000 različitih kombinacija stanica na trenutno 4932 autobusne rute, kako u Hrvatskoj, tako i prema raznim europskim zemljama.
Provjerite akcije na GetByBus! Možda je u tijeku popust za destinaciju koju oduvijek želite posjetiti!

Na stranici getbybus.com putnici mogu kupiti karte i po najpovoljnijim cijenama uz early bird popuste. Ponekad se radi o vrlo značajnim akcijama s popustima i od 50% i više na određene rute, pa možda baš ta pogodnost bude dovoljno poticajna da se ipak odlučite za posjet u neki od svojih omiljenih gradova, ili na neku od destinacija koju sanjate i oduvijek je želite upoznati, iako vam to baš i nije bila prvotna namjera.

getbybus

Ako se ubrajaš u one putnike koji vole unaprijed planirati putovanja dobro je znati da na getbybus.com možeš kupiti karte i po povoljnijim cijenama uz popuste koji za early bird kupnje iznose i 50%, a za neke linije čak i više. Popusti se odobravaju ne samo po linijima, već i po putničkim kategorijama, pa određeni prijevoznici na pojedinim linijama imaju popuste i za studente, umirovljenike i djecu.

Trenutno raspoložive akcije koje bi vas mogle oduševiti su:

• 69,00 kn cijena karte na relaciji Zagreb – Beč i Beč – Zagreb  – popust vrijedi za sve karte koje se kupe najmanje 3 tjedna prije putovanja
• 98,00 kn cijena karte za na relaciji Zagreb – Budimpešta i Budimpešta – Zagreb – popust vrijedi za sve karte do 30.04.2017.
• 74,00 kn karta Zagreb – München  i München – Zagreb – popust vrijedi za sve karte koje se kupe najmanje 3 tjedna prije putovanja
• 171,00 kn cijena karte na relaciji Zagreb – Prag –  Zagreb – cijena vrijedi za period putovanja od 01.06.-30.06.2017.
• 221,00 kn cijena karte na relaciji Split – Prag i Prag – Split – cijena vrijedi za period putovanja od 01.06.-30.06.2017.
• 195,00 kn cijena karte na relaciji Split – Budimpešta i Budimpešta – Split –  popust vrijedi za sve karte do 31.03.2017.

Broj akcijskih karata po polasku je ograničena, a novi web popusti i promotivne cijene karata ažuriraju se tjedno i možete ih uvijek provjeriti na www.getbybus.com.

Kako funkcionira i što nudi GetByBus?

Vrlo je jednostavno! Na stranici getbybus.com pronaći ćete vozni red autobusa s vremenom polaska i dolaska, cijenu autobusne karte, kao i usporedbu svih mogućih cijena za željenu destinaciju, zatim, sve raspoložive rute, ali i neke druge bitne podatke. Na primjer, zanima vas kako pronaći autobus koji ima klimu, utičnicu za struju ili bežični internet? Želite znati kako se postupa s vašom prtljagom u autobusu, ima li autobus klimu, gdje i koliko se autobus zaustavlja tijekom putovanja i sl.? Odabirom autobusne linije GetByBus dat će vam odgovore na sva navedena pitanja.

Jednostavno putuj autobusom, jer uz GetByBus izbjeći ćete gužve i uštedjeti! Više provjerite na www.getbybus.com.

Sponzorirani članak

TAGOVIautobus europa putovanje

Komentiraj