Report

kad mrziš nešto

Aside Banners

Kako u potpunosti skinuti naljepnicu – bez iritantnih ljepljivih ostataka

Piše , Objavljeno

Izvor: Shutterstock

Možemo mi glumiti da nam nije stalo ni do čega, da se svi kućanski poslovi sami obave, da se hrana sama skuha, ali na kraju krajeva – i mi smo samo ljudi koji prolaze situacije kao i ostatak čovječanstva. Jedna od tih situacija je i tvrdoglava naljepnica.

Kupiš novu stvar – bez obzira je li u pitanju tehnologija, knjiga ili teglica krastavaca. Smeta ti naljepnica, misliš da ćeš ju moći ukloniti bez ikakvih problema. Pokušaš. Ili se raspadne ili ostavi ljepljivi sloj koji te nevjerojatno iritira.

Prošli smo to puno puta – toliko puta da smo na internetu pokušali pronaći rješenje. I pronašli smo ga. Sve što trebaš nisu nokti – već papirnati ručnici (ili bilo što slično) te malo octa. Namoči ručnik octom, stavi ga na ljepljivi, iritantni dio i ostavi ga da djeluje petnaestak minuta. Pokušaj odstraniti prstom ostatke, trebali bi se bez problema ukloniti. Ako slučajno ne ide, ponovi proces još jednom. To je sve što trebaš znati za rješavanje ove situacije koja se često događa svima. Nemaš taj osjećaj zadovoljstva kao kad ukloniš naljepnicu iz jednog savršenog poteza, ali dobro je znati.

TAGOVIkućanstvo lifehack