Report

Banner 300

Kako zlostavljati mikrovalku?

Iako ta sprava nikada neće biti zapisana u inventar naše kuhinje, moramo priznati da nestručno rukovanje mikrovalnom pećnicom daje vrlo zanimljive rezultate.

Piše , Objavljeno

U nizu kućanskih aparata mikrovalna pećnica ima tu zloćudnu narav, zbog koje na nju gledamo s velikom dozom nepovjerenja. Sam naziv već tjera na oprez, jer u našem primitivnom umu, od mikrovalova do nuklearne eksplozije tek je mali korak.
Svi ste čuli upozorenja, ne zagrijavajte vodu u mikrovalnoj, nikako unutra ne gurajte CD medij i nipošto unutra ne stavljajte bilo što metalno. Ipak, jeste li ikad poželjeli ispitati što se događa ako zanemarite ta upozorenje i testirate svoju mikrovalku na vrlo glup i ekstreman način?
Na sreću, ima ljudi koji su vam uštedjeli trud i pomno zlostavljali mikrovalne pećnice za naše gledateljsko zadovoljstvo.

Brainiac

Ukoliko na daljnskom upravljaču koristite isključivo gumbe od 1 – 5, nikad niste čuli za zabavno – znanstveni šou “Brainiac:Science Abuse”. Poseban dio emisije bavi se upravo stvarima koje ne bi smjele ići u mikrovalnu – osim ako ste Brainiac.

Čačkalica u mikrovalnoj

CD u mikrovalnoj

Alkohol u mikrovalnoj

šampanjac u mirkovalnoj

dOvetastic Microwave Theater

Kenny se također zabavlja trpanjem svega i svačega u mikrovalnu, a što se sve našlo u njegovoj kuhinji pogledajte na njegovom YouTube profilu, a mi izdvajamo:

iPhone u mikrovalnoj

Sapun u mikrovalnoj

Easy Mac Micro Maniac

Na ovom promotivnom sajtu Kraft kompanije, u mikrovalnoj je završilo sve i svašta, od jaja, ljepila, božićnih lampica, do dezodoransa. Uživajte! Easy Mac Micro Maniac >>

TAGOVIbrainiac eksperiment ekstremno kuhinja mikrovalna

Komentiraj