Report

Žešće kurenje

Aside Banners

Kakvo ruganje: Ove dvije riječi Ronde Rousey bole Bethe Correiu više od ponižavajućeg nokauta

Piše , Objavljeno

Neuništivoj je Rondi Rousey trebalo svega 34 sekunde da eliminira nabrijanu Brazilku Bethe Correiu, ali to joj nije bilo dovoljno pa joj se nakon nokauta otišla napiti krvi!

rondaMožda je Bethe Correia mislili kako ima prednost domaćeg terena na nedavno održanom UFC 190 događaju u Rio de Janeiru, ali to joj nije značilo apsolutno ništa jer je na drugoj strani bila neuništiva Ronda Rousey, Amerikanka koja bi bez problema nokautirala 99% muškaraca i stvarno joj nije nikakav problem po brzom postupku riješiti ovakve curice. Za Bethe i 12. pobjedu bez ijednog poraza joj je tako trebalo svega 34 sekunde, a, iako joj to nije jedan od bržih završetaka, svakako je jedan od slađih jer je postignut nokautom te je Ronda u njemu uživala vjerojatno još i više nakon svega što se događalo prije meča.

Naime, Bethe je mjesecima prcala Rondu, obračunavajući se s njom putem medija i najavljujući kako će ju uništiti, da bi stvarno pretjerala kada je rekla kako će se Ronda “od srama ubiti nakon meča” što je bilo posebno bezosjećajno s obzirom da je Rondin otac počinio samoubojstvo. No, Amerikanka je prešla preko svega toga, vjerojatno skupljajući svoj bijes, te se na vaganju pojavila relativno smirena, no Bethe nije odustajala te joj je dobacila: “Nemoj plakati“, aludirajući kako je se ova valjda boji i kako će poslije meča završiti u suzama. Pamti pa vrati…

Ronda Rousey vs. Bette Correia – meč:

Upravo se to dogodilo i nakon meča, kada je Bethe završila na podu nakon par divljačkih udaraca u glavu (mali savjet njenim budućim protivnicama: trash talk STVARNO ne pali, eventualno ju još više razljuti!), a Ronda joj je prišla i dobacila: “Nemoj plakati!“. Auuuuuu, nadamo se kako su vatrogasci bili u blizini jer je ovo bilo svjetsko kurenje! Kao i u slučaju svake druge slične instance, ubojita je Rousey time završila priču o Bethe Correi te se okreće idućoj protivnici… ako se itko drugi bude usudio!

TAGOVIbethe correia borba borilački sportovi kurenje poniženje ronda rousey UFC; MMA

Komentiraj