Report

Ovo se ne viđa svaki dan...

Aside Banners

Kamere u šumi ulovile totalno nadrogiranog i golog Čeha uvjerenog da je sibirski tigar

Prvo pravilo prilikom uzimanja težih droga jest imati nekoga trijeznog (ili relativno trijeznog) pored sebe da pazi na vas. Ovaj dečko očigledno nije slijedio to pravilo.

Piše , Objavljeno

Tko se igra s halucinogenim i psihoaktivnim drogama, mora biti svjestan opasnosti koju one nose. Ne mislimo tu kako će netko umrijeti od malo gljivica ili tripova, već o tome kako čovjek jednostavno zabrije na najluđe stvari i u takvom stanju može biti opasan po okolinu, a pogotovo po sebe. Upravo je takvo nešto proživio 21-godišnji Čeh poznat kao Marek H., kojeg je policija ulovila dok je potpuno gol trčao po šumama i cestama Poljske. Marek si je naime sam prepisao kuru za liječenje depresije i to u obliku LSD-a, a ovaj ga je psiho-stimulans puknuo toliko jako da je Marek bio uvjeren kako je sibirski tigar!

marek 2 marek

Skinuo je svu odjeću sa sebe i proveo ukupno 8 sati tumarajući šumom i pokušavajući “slijediti miris plijena”, kako je kasnije objasnio policiji. Na sve je četiri prešao čak 25 kilometara terena, a usput su ga snimile kamere za praćenje divljih životinja postavljene u šumi te sigurnosne kamere na autocesti. Kada ga je policija napokon pokupila, Marek se polagano počeo vraćati u stvarnost i shvaćati što se oko njega događa, a kako mu nisu našli nikakve ilegalne supstance, dobio je samo blagu kaznu zbog uznemiravanja javnog reda i mira. Sve u svemu, dobro je prošao, jer tko zna što bi se dogodilo da je uistinu naišao na nekakvu veliku šumsku živinu i pokušao pokazati tko je pravi kralj šume!

TAGOVIčeh droga gol halucinacije lsd marek h. šuma trip

Komentiraj