Report

Ovaj malac stvarno uživa

Aside Banners

Kandidat za najboljeg oca na svijetu svojeg je klinca pretvorio u pravog superjunaka

Piše , Objavljeno

Dok smo se mi kao klinci igrali s kamenjem i daščicama, današnji klinci mogu uživati u svjetlosnim mačevima, jednorozima i svemirskim bitkama. Naravno, ako im je stari majstor za specijalne efekte!

specijalni efekti

Imati cool tatu koji je spreman učiniti sve za svoje klince je jedna od najboljih stvari na svijetu, a imati cool tatu koji je spreman učiniti sve za svoje klince i pritom radi kao animator u prestižnom Dreamworks studiju je jedan sasvim novi nivo genijalnosti.

Tako je Daniel Hashimoto svom trogodišnjem sinu stvarno uljepšao svakodnevnu dječju igru, te uz malo truda i neke (za njega) prilično jednostavne specijalne efekte uspio složiti genijalnu svjetlosnu sablju iz Star Wars serijala, pod od lave i Batmanovu hvataljku, a sigurno neće stati samo na tome. Mališan vjerojatno još ne može shvatiti što mu ćale radi i koja je to točno razlika između specijalnih efekata i stvarnosti (a možda i može, današnji klinci su tehnološki pismeniji nego većina odraslih), ali za 20-ak i više godina će mu sigurno biti drago što je mogao to proživjeti…

Svjetlosni mač

Batmanova hvataljka

Pod je lava!

LEGO pištolj

TAGOVIdjetinjstvo dreamworks klinac nostalgija otac sf specijalni efekti

Komentiraj