Report

Zločesta mamica

Banner 300

Kao iz pornića: Seksi MILF-ica uhvaćena usred ševe s razrednim kolegom svoje kćeri!

Piše , Objavljeno

Da se “mokri” snovi itekako ostvaruju dokazuje primjer 17-godišnjeg srednjoškolca i seksi MILF-ače koji još jednom dokazuju kako se u SAD-u apsolutno svatko ševi sa svakim!

iris 1Izraz MILF (“mom i’d like to fuck“) je izvorno nastao iz potrebe da tinejdžer ukaže na to koliko je dobraaaa majka nekog od njegovih prijatelja, ali u svojoj se suštini ipak radi samo o želji, nečemu o čemu svaki klinac može samo sanjati. Istina, pornići nas uče da je seks s totalno hot sisatom majkom svog razrednog kolege ne samo moguć nego i vrlo vjerojatni slijed događaja tijekom odrastanja svakog muškarca, no nama se to nikada nije dogodilo. A bome, u mlađim smo se danima nagledali zgodnih mama!

Iako smo mi o seksu s pravim MILF-om mogli samo sanjati, tješi nas činjenica da se negdje u svijetu nešto takvo uistinu i može dogoditi. Zanemarit ćemo na trenutak da se radi o kaznenom djelu seksa s maloljetnikom i pozabaviti se tragikomičnom situacijom sasvim obične, prilično seksipilne i privlačne 42-godišnje majke troje djece Iris Gibney. Ova je bujna plavuša donedavno živjela u sretnoj obitelji s mužem kojega voli, radila je u jednom od dućana Victoria’s Secreta  te je u slobodno vrijeme glumila navijačicu s ostalim mamama na utakmicama srednje škole koju je njezina kćer pohađala.

iris 2

Upravo je tamo upoznala fatalnog 17-godišnjeg dječaka na kojega je odmah neobjašnjivo “pala” te mu ubrzo počela slati svoje gole fotke na Twitter i preko chata. Sve je to kulminiralo incidentom koji se dogodio 15. studenog ove godine kada je murja našla nestašnu Iris i presretnog tinejdžera dok rade “ono” u parkiranom autu te su ju odmah priveli uz optužbe o zlostavljanju maloljetnika (baš, zlostavljanje je prava riječ), slanje lascivih fotki maloljetniku i parkiranje automobila na privatnom posjedu (hahahaha!). Mala je zloćka puštena da se brani sa slobode uz jamčevinu od 50 tisuća dolara, a sada tvrdi kako uistinu ne zna što ju je spopalo da napravi takvu glupost i ugrozi svoj brak i obitelj. Na njenu sreću, muž ju još uvijek nije spucao te se pokušavaju nekako održati na okupu, ali sumnjamo da će se ovako nešto moći ikada oprostiti, a kamoli zaboraviti!

TAGOVImama milf pornić pornografija seks seksi mama tinejdžer zgodnja majka

Komentiraj