Mogu li se obračunati s Kendrickom

Kendrick Lamar se obrušio na J Colea i Drakea! “Nismo velika trojka, samo sam ja na vrhu“ rekao je u novoj pjesmi

Mikrofon i natpis Rap Battle
Mikrofon i natpis Rap Battle Foto: Canva
Imao je nešto za reći u vezi stiha sa zajedničke pjesme J Colea i Drakea

Sukobi, diss i prijetnje preko pjesama, tipični su dio rap i hip-hop kulture i glazbe. Neki su sukobi obilježili ovaj žanr, no u posljednje su vrijeme ovakva prepucavanje sve su rjeđa. S komercijalne i poslovne strane glazbe, najbolje je ostaviti si vrata otvorena za sve buduće suradnje, a po tome se vode najpoznatiji glazbenici.

Izgleda da nije baš tako sa svim glazbenicima, jer je Kendrick Lamar spremio odgovor na tvrdnje koje je dvojac imao na pjesmi “First Person Shooter“.



Naime u spomenutoj pjesmi J Cole repa kako su Drake, Kendrick i on najbolji reperi na sceni, no Kendricku se to nije svidjelo.
Kendrick Lamar ima kritike usmjerene Drakeu i J. Coleu na novom albumu Futurea i Metro Boomina “We Don't Trust You“. "Yeah, get up with me, f**k sneak dissing/'First Person Shooter,' I hope they came with three switches," repa Kendrick na novoj pjesmi “Like That“ i direktno se osvrće na pjesmu. Uz ovu ih je opasku počastio i zaključkom “Mother***k the Big 3, n***a, it's just big me.".

Lamar završava svoj dio u pjesmi sa stihom kojim proziva Drakeov posljednji album s a stihom "fore all your dogs gettin' buried, that's a K with all these nines, he gon' see Pet Sematary.".

Kendrick i Drake udružili su se tri puta davne nam 2011.-12. na pjesmi "Buried Alive (Interlude)" Drakeovog albuma “Take Care“, "Poetic Justice" s Kendrickova albuma "Good Kid, M.A.A.D City"  i "F**in Problems" s ASAP Rockyjem.
Kendrick i J Cole imaju blisku povijest, surađivali su na pjesmama uključujući "Black Friday", "Forbidden Fruit" i na Jeezyjevom "American Dream", a godinama su zadirkivali potencijalni zajednički album.

Future i Metro Boomin izbacili su dugo očekivani album „We Don't Trust You“ koji, osim Kendricka, uključuje i suradnje s The Weekndom, Travisom Scottom, Rick Rossom i Playboi Cartijem.

Želimo čuti tvoje mišljenje – posjeti rubriku "Ubaci u Folder" i odgovori na ovotjedno pitanje!