Report

Aside Banners

Surfali smo: Novi Klik.hr

S novom godinom u nove pobjede, vele klikovci i izbace novi sajt. Bacišmo oko...

Piše , Objavljeno

Prije nego li velimo koju o novom Kliku, izrazit ćemo svoju zahvalnost Svevišnjem što je propala sramotna suradnja Večernjeg i Klika, a zatim zapalit svijeću za onom sramotom od sajta koji se nazivao Klikom, ali jedini ‘klik’ kojeg je od nas dobio bio je onaj na crveni gumb s X-om. Ne ponovilo se.

klik.hr

klik.hr

Novi Klik.hr vratio se doma, tako veli službeni PiaR, što bi reći da je web izdanje ponovno u vlasništvu matične kuće i da će novo web izdanje Klika raditi ista ona redakcija zaslužna za popularno tiskano izdanje koje jednom mjesečno mami s kioska nudeći nam predivne razgolićene tete i poznati delišz čušpajz zanimljivih pripovijesti. Istu kuhinju očekujemo i u Web izdanju, a prvi mačići (koje nismo bacili u vodu) pokazuju da bude baš tako.

Ne dajte se šokirati prvim dojmom, iako im je to vjerojatno bio cilj kada su utrpali toliko boja i grafičkih elemenata, Klik ne bi bio Klik da se ne drži krilatice “Tešerajem do svjetske dominacije”. Stara slava daje dovoljno materijala za ode, ali ipak pišemo zamjerku na račun ne baš jasne navigacije na sajtu.

Ipak, obećaju da će sve tete s naslovnice prije ili kasnije završiti na Webu, pa im ponešto možemo i oprostiti. Sajt je podijeljen u pet kategorija, Chicks nudi ljepotice, Showbiz šara po sceni, Urban je dečko iz grada, Extreme opći sa sportovima i drugim opasnostima, a LOL zabavlja ekipu.

Uglavnom, novi Klik.hr vrijedan je klika >>

TAGOVIklik.hr sajt surfali smo web

Komentiraj