Report

Kao da ih niti nema

Aside Banners

Kondom šest puta tanji od vlasi kose – japanski izum za slobodniji seks!

Piše , Objavljeno

Što reći o kondomima osim da ih svi mrzimo i proklinjemo sve one viruse, bakterije i nestašne spermiće zbog kojih ih moramo nositi. Dajte nam slobodu!

kondomi

Ako nešto možemo sa sigurnošću tvrditi, onda je to da niti jednog muškarca na svijetu ne veseli nositi kondom za vrijeme seksualnog odnosa. Točka. Primorani smo na to zbog raznih spolno prenosivih bolesti i ozbiljne prijetnje neplaniranom trudnoćom, ali ako se nas pita, to je nužno zlo. A vjerujemo da i žene misle slično. Upravo zato traje vječna borba kondomskih tehnologa u razvoju super-tankih prezervativa, koje korisnik gotovo da i neće osjetiti, a tko bi drugi u tome prednjačio nego Japanci.

Sagami Rubber Industries, prva i najveća specijalizirana tvrtka za proizvodnju i razvoj kondoma u Japanu, prije dva je tjedna izbacila svoj novi, revolucionarni proizvod: prezervative debljine svega 0,01 milimetar! Kako bismo tu brojku stavili u perspektivu, treba reći da je, primjerice, vlas ljudske kose debela 0,06 milimetara, što je otprilike brojka oko koje se kreće i konkurencija iz Durexa, Trojana i drugih velikih proizvođača. Sagami je 2005. godine proizveo gumice debljine 0,02 milimetra, a nakon što su prepolovili tu debljinu, i sami priznaju da brojke teško mogu ići još dolje. Ipak, cilj od 0,008 milimetara i dalje ostaje!

kondomi

Naravno, novi su kurtoni prije puštanja na tržište vrlo ozbiljno i detaljno testirani, a tehnologija kojom se poliuretan uspio izvući u tako tanke stjenke razvijana je dobrih deset godina. Proizvod je ogroman hit na tržištu (za sada samo Japana), a izvještaji govore da je većina trgovina već rasprodala sve zalihe. Inače, cijena za pakiranje od pet komada kreće se oko 60-ak kuna, što i nije puno s obzirom da ćete ostati sigurni, a gumicu nećete niti osjetiti!

TAGOVIkondomi kurtoni moderna tehnologija najtanji kondomi prezervativi zaštita

Komentiraj