Report

Plavi bi postali bijeli

Aside Banners

Kralj droge “El Chapo” htio kupiti Chelsea – nažalost ništa od toga

Piše , Objavljeno

Možda bi Chelseaju bilo bolje ove sezone da su u rukama “kralja droge”, bar bi mediji više pisali o vlasniku nego o (pre)lošoj sezoni.

Joaquin “El Chapo” Guzman je uhićen prije tjedan i sitno, Sean Penn je dobio nešto malo publiciteta jer je napravio posran intervju za Rolling Stone, a posljednje “vijesti” govore o tome kako je kralj droge (El Chapo, ne Penn) ozbiljno razmatrao kupnju Chelseaja.

Nećeš u Chelsea, nisi ni prije

Nećeš u Chelsea, nisi ni prije

Koliko keša uopće moraš imati od prodaje bijelog (ne vina) da uopće i pomišljaš na otimanje najdraže igračke Romana Abramoviča?

Čim smo ugledali vijest imali smo fantastičan podnaslov, ali smo predugo čekali s pisanjem i bili lijeni i ispalo je da većina sajtova razmišlja na isti način kao i mi.

“Prvi transfer kluba bi bio Adrian Mutu” – svi mediji ikad

Da, i mi smo se tog sjetili. Naime, Rumunj je dobio nogu kod Plavaca jer je previše volio bijelo. Ne vino.

Izvor originalne slike: Wikipedia

Izvor originalne slike: Wikipedia

Meksičke vlasti imaju dokaze kako je El Chapo, što na španjolskom znači The Chapo, htio otkupiti klub sa Stamford Bridgea, ali sigurno bi pao na testu za “prikladne osobe” koji se obavlja u Premier ligi od 2004. godine kako bi se zaštitili klubovi od vlasti beskrupuloznih vlasnika.

U Hrvatskoj nažalost nema takvih pravila, a čini se da kod nas nije ni bitno otkud vam bogatstvo – bitno da je keša. Možda bi El Chapo mogao kupiti neke druge plave kad već nije išlo s Chelseajem. I dovesti Mutua. I još neke ostarjele nogometne velikane kao npr. Argentinca Claudija Caniggiu koji je izjavio:

“Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman”

Svakako bi El Chapo bio jedan od najluđih vlasnika nogometnih klubova, toliko lud da bismo ga uvrstili na našu listu najluđih vlasnika nogometnih klubova.

TAGOVIchelsea droga el chapo nogomet nogometni klub nogometni vlasnici sport

Komentiraj