Report

razbio se

Aside Banners

Lansirao se u svemir da dokaže kako je Zemlja ravna ploča – raketa sastavljena u garaži se raspala prije nego je dokazao svoju tezu

Piše , Objavljeno

Vozač limuzina Mark Hughes (čija je webstranica prikladno nazvana Madmarkhughes.com) se odvažio na nevjerojatan pothvat – lansiranje samog sebe 540 metara u zrak kako bi dokazao da je Zemlja ravna ploča. Osim toga – još je nevjerojatniji pothvat to što je sam odlučio izgraditi raketu kojom će to napraviti.

I dogodilo se. Nije poletio ni 100 metara u zrak, raketa se već srušila, raspala, a Hughes se ozlijedio. Sva sreća da je Zemlja ravna ploča jer bi se u suprotnom pri kontaktu s tlom otkotrljao i pao preko ruba.

U ovaj projekt je ulupao više od 20 tisuća dolara, a raketu je sastavio od starih dijelova koje je skupljao u garaži (recept za uspjeh!). On vjeruje da je Zemlja ravna, treba to netko dokazati – kad institucije, agencije i nacije diljem svijeta to dosad nisu uspjele. Raketu mu poganja para – trebat će mu 70 galona vode. Nismo pretvorili galone jer su metričke jedinice također zavjera.

TAGOVIflat earth flateartheri mike hughes ravna ploča zemlja

Komentiraj