Report

Ovo je teško za gledati

Aside Banners

Legendardni pijani Norvežanin gol u snijegu strusio litru votke, ali to je bio tek početak

Sam izlazak na ovu hladnoću mnogima od nas predstavlja istinski problem, ali u Norveškoj ekipa radi znatno ekstremnije stvari.

Piše , Objavljeno

Iako ga vjerojatno ne znate po imenu, Tor Eckhoff je prava YouTube legenda, a sigurno ste barem jednom naletjeli na neki od njegovih spaljenih videa. Ovaj 51-godišnji Norvežanin se proslavio prije par godina svojim videima u kojima uglavnom gol brije po ledom i snijegom prekrivenim bespućima svoje domovine, pije votku i baca se u jezera, rijeke i more čije su temperature debelo ispod ništice. Izgleda kako momak jednostavno nema osjet hladnoće (ili tu na scenu stupa votka), jer neke od stvari koje radi stvarno prelaze iz neobičnog u ekstremno.

Kako bi proslavio prvi ovosezonski jači snijeg u Norveškoj, Tom je odlučio napraviti ono što najbolje zna: otići u nekakvu šumsku nedođiju, skinuti sve sa sebe osim bokserica, strusiti litru votke i okupati se u kadi punoj leda te se kasnije osušiti valjanjem po snijegu. Mi se tresemo samo gledajući ovaj video, a lagano padamo u šok čim pomislimo kako bi bilo da smo uistinu u njegovoj koži!

¨The First Snow 3 – video:

Teško je uopće i zamisliti kakav je to osjećaj, ali Toru očigledno ne smeta. Štoviše, momak si kasnije popije i jednu pivicu, jer hej, ništa ne sjeda bolje od pivice kada pola dana provedeš gol u snijegu. Ne znamo bismo li mu se divili ili se grozili nad onime što radi, ali jedno je sigurno: Tor Eckhoff je legenda i čovjek koji nas već godinama zabavlja!

TAGOVIekstremno hladno led legenda norveška pijan snijeg Tor Eckhoff votka

Komentiraj