Report

Aside Banners

Leteći penisi napadaju

Znali smo da ovaj dan dolazi! Čovječanstvo je u opasnosti, posebice onaj ženski dio, jer ne možete se sakriti od - Letećih penisa!

Piše , Objavljeno

Oni poput nas koji se rijetko odvaže na hrabar iskorak boravka u Real Life-u, shvatili su da se nešto čudno događa i da se na webu odvija neuobičajen odmak od “SIG” koncepta (Sise I Guzice). Ovaj tjedan na webu obilježili su PENISI!

penis na krovu

penis na krovu

Prvo je Rory McInnes, nestašni studoš iz engleskog Dorseta, na krovu milijun funti vrijedne obiteljske kuće nacrtao dvadesetak metara dugačak penis, u nadi da će njegovo (ne)djelo biti zabilježeno na Google Earthu.

Iako je Roryjev penis u kratkom vremenu obišao cijeli svijet, možda bi se to moglo smatrati tek izoliranim incidentom da nije došlo do sljedećeg razvoja događaja.

Iako mnogi ovo smatraju tek neslanom šalom, mi smo uvjereni da je ovo jedan od onih incidenta nakon kojih više ništa nije kao što je bilo. Znate ono, kao u filmovima katastrofe, desi se nešto naočigled nevažno, jedva zapaženo u medijima i znanstvenoj zajednici, ali jedan čovjek prepoznaje značaj tog događaja koji prijeti da će uništiti svijet i kreće u borbu protiv vjetrenjača ne bi li dokazao svoju teoriju i spasio čovječanstvo… Eto, mi smo taj jedan čovjek i želimo upozoriti čovječanstvo na leteće nemani koje će uskoro zavladati svijetom, nemani čije će bezobrazno djelovanje pokrenuti niz događaja s katastrofalnim posljedicama… Leteći penisi napadaju!

TAGOVIhumor linkovi penis web

Komentiraj