Report

pobijedi u igri zvanoj život

Aside Banners

Lifehackovi koji te čine groznom osobom, ali su jednostavno savršeni i čine život lakšim.

Piše , Objavljeno

Neki potezi nisu baš previše etični, ali ti čine život lakšim. Odlučili smo vam pomoći, ali nemojte pretjerivati s njima. Hvala Redditu, Reddit nam je najbolji prijatelj.

Pranje suđa

dishes

Bez obzira živiš li s cimerom ili djevojkom, ovo je lifehack koji je možda najbolji od svih koje smo dosad vidjeli. Ako ti se ne pere suđe, zgrabi čiste tanjure, smoči ih pod mlazom vode i stavi ih sušiti. Cimeru, djevojci, ženi, bratu – kome god – reci da opere “drugu polovicu” posuđa.

Zaradi na hipsterima

diy govna

Ako imaš strpljenja, kupi u jeftinim trgovinama (svi znamo koje su to – rimuju se na Hik i Šofertisima) stvari koje mogu proći pod DIY čarobnjaštvo. Okviri za slike, kutije za kolače, sigurno će ti nešto pasti na pamet. Prodaj ih na Etsyju za više novca. Ovo zahtijeva malo više vremena, ali može biti jako fin hustle kad se uhodaš.

 

Cura ti previše priča?

Screenshot_6

Prekini ju i reci joj kako joj želiš poslušati otkucaje srca. Instant bodovi. I instant tišina.

Budi najbolji lažljivac u igri

jim carrey liar

Ne potičemo laganje, ali ako s vremena na vrijeme lažeš – oko malenih stvari glumi da si loš lažljivac. Tko je razbio čašu? “Nisam ja! Zašto bih ja razbio čašu?” u predstavi koja bi ti na audiciji osigurala angažman na Krv nije voda. Kada se bude lagalo oko velikih stvari, svi će misliti da si grozan lažljivac zbog ovih ranijih malih stvari i povjerovat će ti sve.

Kako priznati nedjelo prijatelju

Kaže internet – priznaj pred curom koja mu se sviđa. Glumit će da je kul sa svim. Ne znamo što će biti poslije, ali možda se smiri dok cura ne nestane.

Ne želiš da te uhvate na poslu kako čitaš za posao nevažne (sportske) vijesti?

email

Iskopiraj sadržaj vijesti u svoj email klijent i čitaj ga tamo. Ako netko zaluta do tvog stola, mislit će da se boriš s ogromnim mailom i ostavit će te na miru.

Kako se izvući s posla tijekom tjedna?

A klasika… Umoran si, treba ti jedan dan odmora. Ponedjeljak i petak su užasno sumnjivi dani jer su tik uz vikend, srijeda je usred tjedna pa bismo i nju preskočili, četvrtak je blizu vikendu pa može smrditi da ćeš spojiti četvrtak s vikendom. Najbolji dan za brzinsko “bolovanje”? Utorak!

sick

Javi da je bilo povraćanja ispod tuša. Zvučat će kao da si se pokušao spremiti, ali te savladalo. Funkcionira, samo ne možeš svaki put ovaj izgovor iskoristiti. Dovoljno je specifičan da će ga šef zapamtiti. Ali promijeni posao pa možeš opet dobit slobodan dan na temelju ovog. He he.

Također – ako se netko s posla javi da ne dolazi na posao zbog bolesti, 1 do 3 dana kasnije napravi istu stvar. Svi će misliti da je u pitanju bolest koja kruži po uredu. Drži oči i uši otvorene.

A kako odspavati na poslu?

sleep work

Lezi na posve random mjesto na podu i odspavaj si malo. Ako te netko od kolega pronađe, brižno će te probuditi i misliti da si se onesvijestio. Što je istina, ali ti ćeš znati uzrok, a oni neće. Možda dobiješ i ostatak dana slobodno.

Ako imaš nešto što bi nam moglo olakšati život, a u sivoj je zoni što se tiče morala – daj napiši nam u komentar.

TAGOVIetika hehe lifehack lol reddit savjeti viralno zatvor

Komentiraj