Report

Aside Banners

Listić Babe Vange: Koji par je fulala u 2018.?

Piše , Objavljeno

Slijepa bugarska vidovnjakinja (no pun intended) preminula je još 1996., ali svojim proročanstvima zaradila je zavidan broj poklonika, posebno na području Balkana. Štovatelji kulta Vange rado će vas podsjetiti kako je predvidjela napad na WTC ‘blizance’ 11. rujna, Brexit, uspon ISIS-a te da će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac. Doduše za Obamu je smatrala da će biti i zadnji američki predsjednik, ali dovoljno da zagolica maštu. Uostalom, tko je pogodio četiri od pet ovakvih koeficijenata u sistemu, slobodno nek se javi da mu stisnemo ruku i posudimo od njega nešto love.

Prije svoje smrti u 85. godini, balkanski Nostradamus je ostavio gomilu ‘provjerenih dojava’ koje idu sve do 51. stoljeća, kada će ujedno biti i smak svijeta, ako je vjerovati Vangi. S obzirom na to da u tom prizoru ipak nitko od nas neće moći uživati, najbolje da se okrenemo babinim proročanstvima iz ove ere. Za početak, ispratimo godinu na izmaku kako treba: Što je baba Vanga konkretno prognozirala u 2018. godini i je li joj listić prošao?

.

Dva događaja koji će promijeniti svijet, tvrdila je Vanga, u 2018. godini bit će Kina koja postaje najjača svjetska sila i preuzima tron od mrskog SAD-a, a drugi je pronalazak nove forme energije na planetu Veneri. Iako su pokušaji zanimljivi i u principu solidni, pogotovo s obzirom na to kad su prognozirani, ovo joj ne možemo pripisati u tekicu pogodaka. Kina raste fantastičnom brzinom i možda je ova babina prognoza samo pitanje vremena, ali i dalje nije broj 1, a ni novu formu energije na Veneri nismo pronašli. Ne na taj način. Naravno, babini podanici uvijek mogu poentirati kako energija zasigurno postoji, ali ju ljudi još nisu detektirali. Protiv nesposobnog čovjeka, čini se da čak ni Vanga ništa ne može. Ipak, mnogi će reći kako jednog upravo takvog čovjeka na čelu države imaju SAD pa su svejedno krajem godine još malo učvrstili svoje vodstvo po gospodarskim podacima, no rast Kine pa i Indije u budućnosti je sasvim izvjestan.

Što se Venere i nove forme energije tiče, NASA ustvari već godinama praktički ni ne spominje cijelu tu priču. Svojedobno se vjerovalo kako je upravo Venera budući izvor solarne energije, za to puno efikasniji od Zemlje. Dok im je Vanga sve ‘nacrtala’ i ostavila, čini se kako se NASA radije zajebava šaljući selfieje s Marsa. Njima na dušu.

Prije smrti Vanga je prognozirala i vladavinu Rusije, odnosno njezinog istaknutog vođe, što će joj mnogi, gledajući u Vladimira Putina, rado priznati. Glad bi po babinim prognozama trebala biti u potpunosti iskorijenjena kroz 10 godina, led će se otopiti s polova u 2033. godini, 2043. svjetska ekonomija će biti na vrhuncu, a Europom će vladati muslimani, dok će se u drugoj polovici 21. stoljeća na kraći period vremena te na velika vrata vratiti i neuništivi komunizam. Pobijedit ćemo i nove bolesti, suše, izdržati nove ratove, oformiti nove religije i podvodne kolonije. U 22. stoljeću postat ćemo ljudski roboti, dobit ćemo nove rase, a već u 23. stoljeću najnormalnija stvar na svijetu bit će putovanje kroz vrijeme. Do 38. stoljeća u potpunosti ćemo napustiti Zemlju, više od polovice populacije će stradati u ratu za preživljavanje, a u 44. stoljeću počet će asimilacija s vanzemaljcima i besmrtnost.
Živi bili pa vidjeli!

TAGOVIbaba vanga budućnost kina proročanstvo vidovnjaci

Komentiraj