Report

Mmmm, poliži mi oko...

Aside Banners

Lizanje očnih jabučica novi je hit u Japanu

Piše , Objavljeno

Iskreno, čudi li vas uopće ova vijest? Od Japanaca smo navikli na mnoštvo bizarnih običaja, pa ni zbog ove nećemo podići obrvu!

Da Japanci vole čudno, bizarno i nastrano, nije nikakva vijest. Ali lizanje očnih jabučica je ipak još jedna stepenica više u morbidnostima koje nam ta dalekoistočna zemlja donosi. Ova moda se u zadnje vrijeme proširila Japanom, i to prvenstveno među djecom u osnovnoj i srednjoj školi. ‘Oculolinctus’ ili ‘worming’ (mi bismo rekli ‘crvarenje’) je opće poznati naziv za ovu praksu, a vjeruje se da joj je okidač bio video spot japanskog visual kei (ako ne znate kakav je to glazbeni pravac, bacite pogled na ovaj izvrstan alat) benda Born, u kojem djevojka liže očne jabučice glavnom pjevaču.

Born – Spiral Lie video:

Premda je Japan trenutno najveće žarište ‘očnog seksa’, nije prvi puta da se ovako nešto pojavljuje u svijetu. Naime, premda nije završilo na našoj listi najbizarnijih seksualnih fiksacija, lizanje očiju je nekim ljudima izrazito seksualno iskustvo, koje ih može dobrano napaliti.

Na njihovu žalost, ovakav način igranja može biti vrlo opasan, pa se tako onima čije oči bivaju lizane (op.a: da mi je netko prije par godina rekao da ću pisati ovakvu rečenicu, odalamio bih ga imenikom po njonji), može pojaviti konjuktivitis, infekcija klamidijom ili herpes. Također, grubi jezik može trajno oštetiti rožnicu, a ako još zakačite malo zubima, moglo bi biti stvarno grdo.

Rekli bismo vam da pokušate kontrolirati svoju želju za lizanjem očnih jabučica vaše partnerice/partnera, ali vjerujemo da je ova moda ipak problem specifičan za Japan. Sve se bojimo što nam ova zemlja bizarnih trendova donosi idućeg mjeseca…

TAGOVIbizarno japan lizanje očiju lizanje očnih jabučica trend

Komentiraj