Report

kriva je vodka

Aside Banners

Rusi su ludi i kada snimaju reklame

Piše , Objavljeno

Prometne nezgode, masovne tučnjave, lude proslave, izazivanje smrti… ne prođe dan da se internetom ne proširi video braće Rusa u svakakvim dogodovštinama. Nisu normalni ni kada su reklame u pitanju

Pijana vjeverica

‘Mala vjeverica’ ruski je izraz za pijano ludilo, odnosno delirium tremens. Što se događa kada na vrata zakuca psihotični glodavac, provjerite u videu kojeg je izdale ruske vlasti u svrhu borbe protiv alkoholizma.

Dobro drže

Važno je ne zanose i da dobro drže u zavojima. Očito, o tome su nas ruski proizvođač i oskudno odjevene plesačice poželjeli informirati.

Nešto si zaboravila…

Fatalna Ruskinja nervozno uvlači dim za dimom i vozaču objašnjava da ga ostavlja zbog drugoga i podsjeća ga da će sve izgubiti u brakorazvodnoj parnici: stan, kću na moru, dijete, automobil… I na koncu ga upita, treba li njemu nešto. „Imam sve što mi treba… sigurnosni pojas!
Ovaj loš triler je, opet državna, kampanja za korištenje sigurnosnih pojaseva u vožnji. Bez obzira na (ne)priliku, ne valja zaboraviti na njih.

Mi živimo u internetu

Zamislite da se naše banke ovako oglašavaju. Rifovi ruskog rock banda Kino, lutke (za napuhavanje i one iz trgovina), Lenjinova glava katapultirana eksplozijom njegova mauzoleja…

Gospon Kobasa

Ona jednostavno ne može odoljeti da ga ne gricne za uho… Iako je „on“ zastrašujući čovjek-kobasica (ne pitajte jel’ čajna il’ zimska, pojma nemamo), a ona kanibal koji gricka njegova ušesa dok u pozadini svira plutajući mariachi bend!

Daj liz

Sladoled, lizanje… jezik! Tako nekako krenuo je sastanak na kojemu su kreativci breinstormali o novoj reklami za slatkač. Sve ostalo plod je ruske zime i jeftine vodke.

TAGOVIreklame rusija

Komentiraj