Report

Dostojan ispraćaj

Aside Banners

Majstori održali sprovod za “izgubljenog” frenda koji svo svoje vrijeme provodi s djevojkom

Piše , Objavljeno

Svatko od nas je izgubio barem jednog od svojih dobrih prijatelja od ruke zlog neprijatelja, djevojke/žene, pa ovaj simbolički pogreb posvećujemo upravo njima!

sprovod 1Keiran Cable, 20-godišnji uredski radnik iz gradića Treorchy u Južnom Walesu, odlučio je nakon dugo se vremena podružiti s frendovima u lokalnom pubu, popiti koju pivicu i pogledati rugby tekmu, ali čim je ušao u lokal, dočekalo ga je iznenađenje kakvo se rijetko viđa. Naime, 50-ak njegovih prijatelja i suigrača iz lokalnog nogometnog kluba Prince FC  je organiziralo njegov vlastiti sprovod, zajedno s pravim lijesom na kojem je bio baršunasti pokrov s njegovim inicijalima, vikarom koji je vodio obred i pogrebnim vozilom. Razlog: žena!

sprovod 6sprovod 5

Naime, nakon što je prije 18 mjeseci upoznao zgodnu 19-godišnju djevojku Jess Ferguson, Keiran je totalno zanemario svoje prijatelje te počeo sve više vremena provoditi s njom, da bi jednog dana jednostavno iščeznuo. Dečki su se počeli šaliti s time, spominjujući njegovo ime uz prefiks RIP, da bi jedan od njih došao na genijalnu ideju da organiziraju pravi pogreb i dostojno se oproste od svog buraza. Izradili su drveni lijes po mjeri, unajmili kola, odjenuli najbolja odijela te nekako nagovorili Keirana da im se pridruži u birtiji, a onda je počeo show: misa, posljednji oproštaj, pjesme Vaccinesa, Oassisa, The Jama i Kaiser Chiefsa te pogrebna povorka koja je doslovno blokirala cijeli gradić.

sprovod 2 sprovod 8 sprovod 9

Keiran je sve to prihvatio dostojanstveno, ne skidajući osmijeh s lica i trudeći se udovoljiti svakoj ludosti koju su njegovi prijatelji smislili, svjestan kako cure dolaze i odlaze, ali prijatelji ostaju! Niti mlada Jess se nije naljutila zbog toga što su njenom dečku priredili njegovi prijatelji, već joj je bilo itekako drago što ima ekipu kojoj je toliko stalo do njega. Nadodala je i kako ona njemu uopće ne brani da se druži s njima i može otići u pub ili u izlazak s njima kad god želi, ali njemu to očito nije neka fora. Rekli bi neki, “papučar”, ali očito je ljubav jača od svega!

TAGOVIljubav papučar pogreb Prijatelji smiješno spačka sprovod veza žena

Komentiraj