Report

vroom vroom kada upalim taj nitro

Aside Banners

Malcolm u sredini prodaje Volkswagen Jettu iz “Brzih i žestokih”

Piše , Objavljeno

Naslov zvuči kao neki čudan trip ili san nakon previše sarmi prije spavanja, ali istina, o, istina li je.

Izvor: barret-jackson.com

Izvor: barret-jackson.com

Auto je upotrebljen u snimanju originalnih Brzih i žestokih. Sada mu je vlasnik Frankie Muniz, kako barret-jackson.com kaže – “slavan po TV, filmskoj, glazbenoj i trkačkoj karijeri”. Hah, on je Malcolm u sredini i gotovo. Ne zna se zašto ga Malcolm prodaje, vjerojatno plaća za Sharknado 3: Oh Hell No! nije bila dovoljna za uživanje u džakuzijima s najvrućim ribama koje zbog novca ne vide klempave uši.

U “jedinici” ga je vozio Jesse, “bro” iz Domove ekipe koji je napustio svijet prerano već u prvom nastavku i nitko ga više nijednom nije spomenuo. Toliko o obitelji, Domeniče Toreto!

“Džeta” je u jednakom stanju kao pri snimanju filma prije tisuću godina. Ima dvolitreni četverocilindarski motor s automatskim mjenjačem. Čini se da ipak nije toliko nabrijana, samo tako izgleda zahvaljujući reputaciji. I naljepnicama. Osim što ima odličan stereo sustav, u autu imate i Playstation dvojku, ako baš jako želite igrati videoigre kao što su FIFA 2003. i Shrek Super Party.

Uisinu, ova Jetta je dio filmske povijesti i uz Nissan Skyline je vjerojatno jedini automobil kojeg se sjećamo iz prvog dijela ove nevjerojatne franšize. Na spoiler su se potpisali pokojni Paul Walker, Chad Lindberg (nemamo pojma, glumio je tog Jesseja za kojeg više nikad nismo čuli nakon prvog dijela) i redatelj Rob Cohen. Pretpostavljamo da ovaj auto ne možete ostaviti u praonici.

Izvor: barret-jackson.com

Izvor: barret-jackson.com

Prodaje se na aukciji pa možemo reći da svatko ima šanse kupiti ovo čudo, dok ne dođe Nicolas Cage ili neka druga holivudska faca kao što je Wilmer Valderrama i uzme ga u svoju garažu.

TAGOVIauti automobil brzi i žestoki fast and furious Paul Walker tesla vin diesel

Komentiraj