Report

Užasni šefovi

Aside Banners

Misliš da je tvoj šef kreten? Ova brutalna svjedočanstva će ti pokazati što je pravi pakao!

Piše , Objavljeno

To te ne uče u niti jednoj školi, ali imati zdrav odnos pun poštovanja sa svojim šefom je vjerojatno jedna od najbitnijih stavki svakoga posla. A što kada je taj odnos katastrofa?

HORRIBLE BOSSESNa svu sreću, mi nemamo problema s našim urednikom pa je posao ponekad više kao zabava nego nekakva teška šljaka, ali žalosno je čuti i vidjeti koliko problema neki ljudi imaju s kretenima koji nikako ne bi smjeli biti na visokim funkcijama. Zanimljivo je i prilično neobično što nam se čini kako upravo takve funkcije privlače i izvlače ono najgore iz ljudi, pa se nekoć vjerojatno dobre i poštene osobe pretvaraju u krvožedne vampire koji se prema svojim zaposlenicima ponašaju gore nego egipatski faraoni prema robovima!

Istina, ne može se reći kako su svi šefovi monstrumi, a svi zaposlenici anđeli, ali uvijek se začudimo kada čujemo neku priču sa radnog mjesta koja kao da je izašla iz pakla. Zanimljivo je pitanje na Redditu postavio korisnik ItsJustAPrankBro, kojeg je zanimalo: “Što je najgora stvar koju ti je poslodavac ikada napravio?” Odgovore nismo prevodili jer ako do sada ne znate engleski, milom ili silom ćemo vas naučiti, a evo nekih koji su nas posebno “zadivili”. Ostatak provjerite sami na izvorištu teme!

 

 

TAGOVImobbing pakao posao šef teror užasni šef

Komentiraj