Report

Baš budale

Aside Banners

Mladi par završio u bolnici nakon seksa s plastičnom vrećicom umjesto kondoma

Teško je pomisliti da netko (a pogotovo članovi akademske zajednice) može pomisliti kako je plastična vrećica dostojna zamjena za kondom, ali eto... ima nas svakakvih!

Piše , Objavljeno

Znaš ono kada se ideš prvi put seksati s curom, ali ti je bed otići u trgovinu i kupiti kondome pa umjesto toga uzmeš plastičnu vrećicu i misliš kako će to biti ista stvar? Ne znaš? Nisi debil? E pa neki ljudi očigledno jesu, jer ovakav se slučaj nedavno dogodio u sjevernom dijelu Vijetnama, gdje su mladić i djevojka, inače oboje studenti (svaka čast vijetnamskom obrazovnom sustavu) svoj prvi seks odlučili uprazniti sa plastičnom vrećicom umjesto kondoma i tako si zaradili dugotrajni boravak u bolnici i čast da budu u ovakvim rubrikama portala diljem svijeta.

vrećica

Dečko je dakako bio previše sramežljiv da kupi kondome pa je mislio da je plastična vrećica isto, a kako doktor Nguyen The Luong iz bolnice u Hanoiju kaže… nije! Plastična vrećica naime nema niti elastičnost niti glatkoću niti potrebnu lubrikaciju koju kondom ima, pa su i cura i dečko završili s ozbiljnim ozljedama, prvenstveno ogrebotinama i lezijama po genitalijama, krvarenjem i infekcijama koje su nastale kao posljedica njihove nesmotrenosti. Trenutno se liječe antibioticima i vjerojatno prolaze kakav kurs o pravilnoj zaštiti tijekom seksualnog odnosa, a sam dobri doktor, kao i zdrav razum, apeliraju na svakoga tko i pomisli da uštedi par kuna ili sekundi sramote na kondomima promisli dva puta i jednostavno ne bude debil!

TAGOVIkondom mladi par ozljede plastična vrećica seks studenti Vijetnam zaštita

Komentiraj