Report

Aside Banners

Surfali smo: MojaGaraža.com

Napokon pravi sajt za sve napaljene tjunere i ponosne vlasnike limenih kotrljanaca. MojaGaraža je društvena mreža za vlasnike i ljubitelje automobila.

Piše , Objavljeno

mojagaraza.com

mojagaraza.com

Tvoja pila ne dobiva pažnju koju zaslužuje? Glasna mjuza i otvoreni prozori ne privlače dovoljno pogleda? Nitko nije primijetio tvoje nove maglenke? Od sada te više ne moraju mučiti ovakve brige, jer svoj metalni ponos možeš izložiti tisućama pogleda ljubitelja automobila na novom domaćem sajtu, odnosno web servisu, MojaGaraža.com.

Sajt je krcat vrlo naprednim opcijama, pa se brza, bezbolna i besplatna registracija profila zaista isplati. Registrirani korisnik može postaviti fotke svojeg automobila, otvarati galerije i krcati ih fotkama, družiti se s ekipom istomišljenika, razmjenjivati iskustva i recepte, i postati član jednog od tematskih klubova (VW klub, Mazda klub…) i tamo spikati s ekipom na temu. Svaki regani član može pisati blog, a tu je i opći forum.

Sajt je tek krenuo s radom, a potencijal je očit. Poznavajući ekipu koja iza njega stoji (Medianova i naš Nebojša Cindrić nesho), znamo da će MojaGaraža.com biti ass kicking sajt i glavno odredište za svakoga tko voli automobile.
A sad, vrijeme je da se nešto sparka u garažu, moju garažu.

TAGOVIauti internet medianova mojagaraza stranice surfali smo web

Komentiraj