Report

leti leti leti

Aside Banners

Moramo imati Aston Martinov minijaturni automobil nazvan “kutija sapuna”

Piše , Objavljeno

Najkul stvar vezana za Jamesa Bonda je uvijek bio Aston Martin. Ni hrpa žena, ni lude kemijske i satovi, ni BMW z3 ili Mini Cooper, samo Aston Martini (shaken, not stirred – badumc). Nećemo nikad biti toliko bogati da kupimo Aston Martina, a ne želimo baš ni u kredite pa nam se sviđa ovaj Soapbox Racer koji je minijaturan i idealan za naša niska tijela.

Automobil je replika V-8 Vantage GTE-a koji je osvojio prvo mjesto u svojoj kategoriji na prestižnoj utrci 24 sata Le Mansa.

Naravno – ovo vozilo je napravljeno kako bi zadovoljilo pravila Red Bullovog Sopabox Derbya. Nema nikakav pogon, oslanja se samo na gravitaciju i vozača.

Red Bull rastura taj ekstremni marketing, a Aston Martin je pronašao vrhunski način da se uključi i uzme dio reklamnog kolača.

Soapbox utrke smo vidjeli već u američkim filmovima i serijama od kojih nam najviše zvone Simpsoni u kojima Bart i Martin pokušavaju pobijediti u ovom downhill natjecanju. Samo treba dobro pogurati.

Ovaj Aston Martin nam ne bi baš previše koristio u stvarnom životu, ali želimo ga kada posjetimo brežuljkaste dijelove Hrvatske.

Ako želite vidjeti još Red Bull Soapbox skokova – evo još jedan video.

TAGOVIaston martin automobili diy red bull utrke

Komentiraj