Report

Aside Banners

Najgori swingerski video ikada

Ukoliko ste možda dvojili o upošljavanju genitalija za opće dobro na swingerskom tulumu evo jedan razlog da dvojbu pomnožite sa sto. Video bračnog para iz južne Karoline definitivno će vas učiniti monogamnim na neko vrijeme.

Piše , Objavljeno

Ukoliko ste možda dvojili o upošljavanju genitalija za opće dobro na swingerskom tulumu evo jedan razlog da dvojbu pomnožite sa sto. Video bračnog para iz južne Karoline definitivno je će vas učiniti monogamnim na neko vrijeme.
Video poziv na swinganje koji je uputio par iz Južne Karoline svojim bližim i daljim susjedima nije ništa manje nego uvod u psihopatski triler u kojem se u već u petoj minuti nečija glava hladi u frizeru, a u sedmoj glavnom murjaku raščetvore najdražu pudlicu.
Snimka je proglašena najgorim swingerskim apelom ikada igdje, mada, brat bratu, Južna Karolina prije spada pod zemljopisnu kategoriju ‘nigdje’.

Frajer i žena koji izgledaju kao da im cvijeće u stražnjem dvorištu gnoji tucet leševa pilje u objektiv, a frikovitost čitavoj priči daju dva kuta snimanja i pokret glave s jedne kamere na drugu, po svim načelima informativnog programa.
Ukratko Lynn i Lynda žele vaša spolovila, no postoji minimum pravila da bi vas dohvatio vukojebački geek i njegova izblajhana žena. Ukoliko ste muškarac morate biti strejt, a ukoliko ste žena, poželjno je da ste bi. Doduše, toleriraju se i pravovjerne. Treća opcija, ona da ste aseksualni, stupa na snagu u roku od najviše 120 sekundi nakon što pritisnete ‘play’.
119, 118, 117…

TAGOVIperverzije swinganje video

Komentiraj