Report

Aside Banners

Najklikanije: Jahte s dobrim ribama, prehrana najjačeg čovjeka na svijetu i smrt Internet Explorera

Piše , Objavljeno

Tijekom tjedna nisi imao vremena provjeriti idesh.net? Želiš šerati link prijateljima, ali si ga izgubio? Ili samo nisi imao vremena skrolati naš sajt? Evo cheatsheet sa najčitanijim člancima od prošlog tjedna.

collage

Guzice, sise i jahte američkih studentica. Koje vole vikati wooooo…

cure

Sestrinstvo “Delta Gamma” je ulupalo masu para u ovaj video kojim pokušavaju pridobiti nove studentice u svoj “klan”. Prosječnom Hrvatu očito nedostaje klasično američko iskustvo studiranja. Ili samo sisa i guzica u internet exploreru.

Guzice, sise i jahte: Pogledajte kako američke studentice vrbuju nove članice za svoje sestrinstvo

Kineska mobitelarija skoro pa džabe

Godinama su nas učili kako dobro ne može biti i jeftino te kako za dobre stvari, pogotovo tehnologiju morate izdvojiti višegodišnju ušteđevinu i podebljati to s jednim friškim bubregom. E pa novi kineski mobiteli nas polako preodgajaju jer dobivamo puno svega za malo keša. Ništa nam ne izgleda povoljnije od ovog Xiaomija o kojem smo pisali. Sto dolara. Toliko platite punjač za iPhone.

Nećete nigdje pronaći ovakvu pilu od mobitela za 100 dolara – osim u Kini

Bowie je i filmska legenda

IF

David Bowie nas je napustio, a osim u glazbenoj formi, veselio nas je svojom pojavom i u filmskoj umjetnosti. Donijeli smo vam šest najboljih uloga Tankog Bijelog Vojvode, a vi sami odlučite koja vam je najdraža.

6 najboljih i najluđih filmskih uloga Davida Bowieja

Otac Internet Explorera zanijekao sina. Bilo je i vrijeme

Nećemo nasjesti!

Nećemo nasjesti!

Microsoft je napokon napustio Internet Explorer i njegove “vjerne” (čitaj “neuke”) korisnike. Kao Rose Jacka u oceanu nakon potonuća Titanica. Samo što je Internet Explorer Titanic – glomazno, nesigurno govno, a Jack je običan korisnik koji je dovoljno glup da svoje internet aktivnosti povjeri tom hrđavom dinosauru.

Čini se kako ste se uplašili za sigurnost svojih mama i baka koje surfaju – jer kako drukčije objasniti popularnost ovog članka.

Microsoft je i službeno napustio Internet Explorer, vrijeme je da to učini i ostatak čovječanstva

A s čim tebe hrane?

eddie 2

Devet tisuća kalorija dnevno? Pa muka nam je i sama pomisao na to.

Ishrana jednog od najsnažnijih ljudi na planeti u nama izaziva strahopoštovanje i mučninu

TAGOVIbowie hrana internet Mobiteli najklikanije seks

Komentiraj