Report

Klik klik

Aside Banners

Najklikanije: Jeftine tenisice, glazbeni dokumentarci i seksi mame

Piše , Objavljeno

Tijekom tjedna nisi imao vremena provjeriti idesh.net? Želiš šerati link prijateljima, ali si ga izgubio? Ili samo nisi imao vremena skrolati naš sajt? Evo cheatsheet sa najčitanijim člancima od prošlog tjedna.

Jeftine šuze iz Kine umjesto skupih šuza iz Kine.

Instagram

Instagram

Stephon Marbury je bivša NBA zvijezda kojoj je dozlogrdilo (ili “dodijalo” – ubacite si riječ koja vam gluplje i bolje zvuči) stanje na tržištu tenisica. Svjestan je da klinci nemaju 200 dolara za najnovije tenisice jer je i sam prolazio istu stvar. Odlučio je u suradnji s kineskim poslovnim partnerima napraviti tenisice koje će se prodavati po 15 dolara. Svidjelo vam se ovo, a bome se sviđa i nama.

Bivša NBA zvijezda ponovno izbacuje tenisice čija je cijena samo 15 dolara

Najmilije nam oko srca kad vidimo seksi mamu

38287-02-sofia_vergara

Koja je tajna privlačnosti žene kada postane majka? Nemamo pojma, ali nema nam ništa ljepše nego zamamna mama. Trejdmark na taj pojam. Napravili smo članak o najseksi televizijskim mamama, ali zapravo smo samo htjeli medij u kojem ćemo ubaciti poprsje Sofije Vergare koje poskakuje dok ona trči. Vi ste znali da je Sofia Vergara na popisu, zato ste i klikali.

Najseksi televizijske mame

Mora se znati što je i kada u kinu

martian 1

Tek je trećina listopada iza nas, što znači da vam ostaje još dosta vremena da pogledate sve filmove koji pristižu u kina. Raspored i kratki opisi su dostupni u kino pregledu pa još jednom detaljno pregledajte što igra.

Filmski kino-listopad: Bogati program krcat kandidatima za Oscara

Recept za preživljavanje jeseni – glazbeni dokumentarci i čvarci

amy

Vrijeme postaje sve gore, ali znate što to znači? Džemperi (mogu i ružni djedovi), čajevi, suhomesnato i nekoliko slojeva pokrivača dok se na TVu izmjenjuju gluposti. Sad zamijenite te gluposti s glazbenim dokumentarcima koji će vas nasmijati, rasplakati i zabaviti. Preporučamo da stavite svih pet u plejlistu odjednom kako biste se morali što manje ustajati.

5 glazbenih dokumentaraca koje morate pogledati

“Avril, mahni ak si to ti”

avril 1

Potpuno nevjerojatno ili možda barem malčice moguće? Avril Lavigne je umrla 2004. godine, a zamijenila ju je dvojnica. Dokazi? Obrve i madeži. Joj, mediji, zašto ste morali sve zakomplicirati?

Prava Avril Lavigne je umrla još 2004. godine, a zamijenila ju je dvojnica

 

TAGOVInajklikanije popularno viralno

Komentiraj